Így „készül” az új Orbán Viktor: vasgolyó és diéta segítségével lendül formába a kormányfő

2024. szeptember 09. 05:55

A miniszterelnök kettlebellel edz heti négy-öt alkalommal, még külföldre is magával viszi a sporteszközöket.

2024. szeptember 09. 05:55
null

Nyitókép: Facebook

A Blikk arról ír, hogy a kötcsei piknik vendégei szombaton, amikor Orbán Viktor megérkezett a zárt körű rendezvényre arról suttogtak, hogy megváltozott, mintha slankabb lenne a kormányfő. Ez nem véletlen, derült ki: 

Orbán Viktor fogyott, kemény tréningezéssel és az étkezési szokásai megváltoztatásával. 

Arról írnak, hogy a miniszterelnök kettlebellel edz heti négy-öt alkalommal, és a külföldi útjaira is magával viszi a sporteszközöket. A kettlebell Oroszországból származik, eredetileg a szovjet hadseregben használták – tudjuk meg.

A Blikk megtudta: a kormányfő korábban is elhatározta már, hogy formába hozza magát a speciális sporteszközzel, a kettlebellel, ami 

egy nyéllel ellátott vasgolyó.

 Orbán azonban valószínűleg nem volt elég óvatos, megerőltette magát, és az orvosai tanácsára hosszabb időre fel kellett függesztenie az edzésprogramot – írják.

„Másfél évig szenvedtem vele, míg végül elmúlt, így végre újra elkezdhettem sportolni. Most, 

amikor az időm engedi, csinálom” 

– mondta Orbán a Blikknek. A kormányfő egy 16 és egy 24 kilós kettlebellgolyóval tréningezik, a környezetéből úgy értesültek, heti négy-öt alkalommal.

Kiderült: annyira komolyan veszi a mozgást Orbán Viktor, hogy a sporteszközöket a külföldi útjaira is magával viszi, és 

ha máshol nem, legalább a szállodai szobában lenyomja az edzésprogramot. Személyi edzője nincs, önmaga állította össze a gyakorlatsorozatot,

 ami kellőképpen lefárasztja, és be is tudja illeszteni a heti programjai közé.

Hangsúlyozzák: a kormányfő az étkezési szokásain is változtatott. A nyár után az ősz viszont komolyabb kihívás elé állítja, illetve nagyobb önfegyelemre készteti, hiszen – 

mint mondja – túlságosan jó étvágya van, a vasszöget is megenné.

Ami biztos: jó pár kilóval könnyebb és erősebb lett az edzések hatására, ezért is állhatott össze Kötcsén a Sztárboxra készülő színésszel, Németh Kristóffal egy kis izmozásra.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. szeptember 10. 16:17
HVG újságíró hölgyei közül kettőt a szívembe zártam. Csatlós Hanna- t öt évvel ezelőtt. Alias Sulammit-t !-:)) ☀️☀️☀️☀️☀️ Kvantum szerelmemet. És ma: Nemes Nikolett-t bűbájos cikkekéért, amiben dr miniszterelnök óvatos edzésre bíztatta.-:)))
Zvergg
2024. szeptember 09. 20:08
Másoknak is motivációt adna, ha fogyna.Fiatal korában jóvagású fiatalember volt.Egészségének használna,a kötekedőlet leszerelné.Az emberek tisztelik,akik lefogynak,mert mindenki tudja,mekkora kitartást és önfegyelem igényel.
alexandrosz-2
2024. szeptember 09. 13:39 Szerkesztve
A koleszterin legyőzi a pohos cigányt!
ultimax
2024. szeptember 09. 13:37
Ez egy jó hír, Miniszterelnök úr! Kérem, próbálja kisebb súllyal (nem vicc: 8-10 kg-mal), és gyorsabban fog haladni. Ha Presztizsből naggyal megy, hamarabb sérül, és nem kéne még másfél évet kihagyni. Javaslom, hogy fogadjon személyi edzőt, meg fog lepődni, milyen jó eredményeket lehet elérni. Itt valaki írta a Spirulina + Chlorella algát (ezek csak tabletták, nem kell megijedni), érdemes szedni őket. Remélem, valahogy eljut Önhöz a kérés :).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!