Így irányította a védekezést Orbán Viktor a budapesti Duna-szakaszon! (GALÉRIA)

2024. szeptember 21. 11:49

A miniszterelnök több budapesti védekezési helyszínt is felkeresett Terdik Tamás budapesti rendőrkapitánnyal és Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjével.

2024. szeptember 21. 11:49
ORBÁN Viktor

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Mandiner beszámolt róla, hogy Budapesten ellenőrizte a dunai árvízvédelmi munkát szombaton Orbán Viktor miniszterelnök Szentkirályi Alexandra frakcióvezetővel közösen. Az operatív törzs ülése után pedig motorcsónakon több budapesti védekezési helyszínt is felkeresett Terdik Tamás budapesti rendőrkapitánnyal és Szentkirályi Alexandrával, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjével.

A területen dolgozó vízügyesek jelentése szerint a töltések mindenhol bírják a nyomást, a helyenként előforduló buzgárokat sikeresen kezelik. Az árvízi védekezés nyugodtan és hatékonyan folyik Budapesten.

Galériánk a szombat reggeli eseményekről:

***

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2024. szeptember 21. 13:31
Úgy ment végig a Dunán és irányította a védekezést mint annó a szovjet honvédelmi miniszter november 7.én a Vörös téren a Csajkában?
recipdoki
2024. szeptember 21. 13:31
Tump és Trumpbán egymást majmolják höhöö A CNN tényellenőrző cikkében azt írja, hogy Donald Trump volt elnök kitalált történetekkel tarkítja nyilvános megnyilatkozásait. Megjegyzik, hogy ez nemcsak a szokásos politikai pörgés, a statisztikák kiforgatása és a teljesítmények eltúlzása, amit a politikai jelöltek mindig csináltak, hanem ennél durvább hazugságok is elhangzottak. A CNN tényellenőrző cikket közölt azokról az ellentmondásokról és hamis állításokról, amiket a republikánus elnökjelölt, Donald Trump mondott az elmúlt egy hónapban. A legnagyobb figyelmet Donald Trumpnak az ohiói Springfieldben élő bevándorlókról tett gyújtó hangú kijelentése kapta, akiket a szeptemberi elnökjelölti vitán alaptalanul vádolt meg azzal, hogy megeszik az emberek kutyáit és macskáit. De Trump közelmúltbeli, kevésbé kiemelt nyilvános szereplései, például gyűlései és interjúi is teljesen kitalált mesékkel szolgáltak – olvasható a cikkben.
szintetikus
2024. szeptember 21. 13:28
Irányította, mint Kim Jong Un. 😄 A jegyzetelő sleppje sem hiányzott mögüle. Gondolom ehhez is annyit ért a duce, mint a piacgazdasághoz. A szarvevő híveinek minden jó. 😄
recipdoki
2024. szeptember 21. 13:27
Orbányai Viccorr höhöö Kétféle ember szavaz a Fideszre :Aki belőle él, és akinek fogalma sincs a valóságról! “vaksötétbe buknak le a tudatlanság hívei” Budapesten iszonyatos erővel jön a víz, de a védekezés szervezetten zajlik. Budapest is megcsinálja!Fantasztikus ahogyan tolmácsolod a szakemberek megállapításait, mintha te 💩-tad volna a spanyol viaszt! Abból volt bőven Azért tartunk itt A Mocsárba A szakemberek profik! A mini. eln.-nek ehhez nem sok köze van! Csak önfényezés, magamutogatás, fotózkodás az ő szerepe az egészben ...kellett egy szájhős höhöö Köszönjük a 130pontos megszorító csomagot!! Mindig van valami,mindig támadás alatt állunk ,de meg jo hogy a kormányunk megvéd mindentől is. Picit túlzónak tartom ezt a kommunikációt de mit csináljunk a nyugdíjasok egy részének és a gyengébb elméjűeknek ez kell. Továbbra is kérjük, hogy a fidesz központ által kiadott szlogent használják: megcsináljuk vagy együtt sikerülni fog! Üdvözlettel Kormányzati Kommunikációs Közpo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!