Így fakadt ki az M1-en Magyar Péter Vogel Evelinről (Videó)

2024. szeptember 26. 12:24

A Tisza Párt vezetője számára „borzasztó csalódás”, ami történt.

2024. szeptember 26. 12:24

Nyitókép: Képernyőfotó

Ahogy arról már beszámoltunk, Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője csütörtök reggel az M1 és a Kossuth rádió vendége volt. Erről részletesebben itt írtunk. Az adás során Vogel Evelin Indexnek adott exkluzív interjújára is rákérdezett a műsorvezető a Tisza Párt elnöknél. Mint Tari Titanilla felidézte: Magyar Péter volt barátnője „több súlyos állítást is megfogalmazott” a politikussal szemben (erről részletesebben cikkünk végén olvashat). 

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter: Borzasztó csalódás

„Mit gondol arról, hogy a volt felesége után a volt barátnője is a nyilvánosság elé állt” – tette fel a kérdést a műsorvezető. Magyar  Péter erre úgy reagált: szerinte az Index interjújával is az volt a probléma, hogy „ugyanott írták, mint a volt feleségemét(a politikus itt Varga Judit Hajdú Péternek adott közel kétórás interjújára gondolhatott – a szerk.). Majd azzal folytatta, hogy számára

borzasztó csalódás, hogy az az ember, akit szerettem, és akinek megkértem a kezét, az elárulta a politikai közösségét, és elárult engem”

Magyar Péter itt elismételte azt az állítását, miszerint volt párja 30 millió forinttal zsarolta, és emiatt feljelentést fog tenni ellene. Mikor az M1 műsorvezetője rákérdezett, hogy miért nem tette ezt meg korábban, a Tisza elnöke úgy reagált, hogy „bíztam abban, hogy az a hölgy, akit szerettem, és akinek gyereke van, nem fogja megtenni ezt a lépést. De úgy látszik van az a pénz, amiért ezt megteszik Magyarországon” – zárta gondolatmenetét Magyar Péter.

Az említett adást itt nézheti vissza:

Vogel Evelin indexes interjújáról

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: Indexnek adott interjújában Vogel Evelin, Magyar Péter korábbi párja úgy fogalmazott: szerinte Magyar Péter nem az, aminek kívülről látszik. Arra a kérdésre, hogy mit fog szólni Magyar ahhoz, hogy interjút adott az Indexnek, Vogel a következőt felelte:

Mérges lesz, dühös, de azt fogja mondani, hogy erre számított, sőt, azt is fogja mondani, hogy ez a Fidesz műve. Hogy velem mit fog csinálni azt nem tudom. Remélem, a családomat nem bántja”.

Időközben Facebook-oldalán reagált a pártelnök az elhangzottakra.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter teljes bejegyzését itt olvashatja:

Fotó: képernyőkép

Az Index interjúját Vogel Evelinnel pedig itt nézheti vissza:


 

 

 

 

 

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcsi
2024. szeptember 26. 21:30
Félelmetesen öntörvényű! A legnagyobb ellenzéki párt vezetője - ugyanmár hány tagja van a fészbuk pártnak?! Hogy képzeli, miért vitázna vele Orbán Viktor - 2026 még messze van... Evvel a stílussal, viselkedéssel tényleg szebb és jobb jövőnk lesz?!😎😎😎
kishegyi
2024. szeptember 26. 20:57
Tiszta Makizaj! Jól betanulta ezeket az unásig emlegetett paneleket, hazugságokat, közben bicskanyitogató módon ócsárolja a köztévét, rémes ez az alak. Nála csak azok rémesebbek, akik beveszik ezt a tömény maszlagot, hogy ő majd itt épít egy tisztességes országot. Az meg külön röhej, hogy egy EP és önkormányzati választás alapján magát a miniszterelnökkel egy szintre helyezi, hol és mikor nyert országgyűlési választást! (Ja, nem egyszer, hanem négyszer?) Amíg nem bizonyít, addig még a Deutsch Tomi is túlzás neki.
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 20:17
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­é­­k­e­­­l­d­­ ­­a­ ­s­­­z­­­e­­x­­­i­ ­p­­­u­n­­c­i­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Kasa
2024. szeptember 26. 20:13
Mekkora a lelke. Aggódik a szegény melósokért. Igazi féreg. Sok hülye meg lelkesedik érte, mint a MZP -ért.🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🤧🤧🤧
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!