Hivatalos: Kisoroszit elzárta a Duna a külvilágtól

2024. szeptember 18. 19:07

Közeledik a dunai árhullám Budapesthez.

2024. szeptember 18. 19:07

Nyitókép: Kisoroszi Község Önkormányzatána Facebook-oldala

A Duna áradása miatt már nem lehet közúton eljutni Kisorosziba, a Tahitótfaluból oda vezető utat szerda délután lezárták. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján közölte azt is: nem lehet megközelíteni az árvíz miatt Nagymaroson a Sólyom-szigetet sem. Vácon kilépett a medréből a Gombás-patak, ezért szerdán a Vám utca teljes szakaszát lezárták.

Kismaroson hét utcát zártak le, kerülni a környező mellékutcákon lehet – ismertették. Kitértek arra, hogy az árvízhelyzet miatt a vármegyében lezárták a helembai-ipolydamásdi Károly Róbert hidat, az autósok a Letkés-Ipolyszalka összekötő hidat tudják használni.

Kisoroszi önkormányzata szerda délután a honlapján tájékoztatta a helyi lakosokat a településre vezető út hivatalos lezárásáról, azt kérve: vigyázzanak magukra és egymásra, ha valakinél a víz megjelenése bármilyen gondot okozna, azt jelezze, és figyeljék a további tájékoztatásokat.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madre79
2024. szeptember 19. 15:34
..és ez nem most történt meg először! Aki ott lakik annak tudnia kell erről a lehetőségről!
herden100
2024. szeptember 19. 00:22
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Welszibard
2024. szeptember 18. 20:18
tavirozsa2 "Majd a "tanár úr" tudósít..." Nem a "tanár úr", mivel Kisoroszinak már új balliberális tudósítója van : A Telex hosszadalmas és fotókkal illusztrált helyszíni riportot közölt Kiss Noémi írónővel, aki - akárcsak Peter Magyar The Man official - homokzsák lapátolás közben lett - "spontán" - lefotózva, miközben homloka verejtékével küzd együtt másokkal a falu megmentéséért. Ezúttal Kiss Noémi írónő némi csalódást kellett, hogy okozzon a Telexnek, mert semmilyen rendszerváltásról, bőgatyáról és fütyülős barackról meg mocskosfideszről nem tett említést, hanem korrektül beszámolt az árvízvédelem jól megszervezett helyi munkájáról. Micsoda córesz ez a Tisza párt számára! Mi lesz, ha a lapátolás után Peter the Man official újra felveszi a 6db (3+3db) színes csíra karperecét, mint amelyeket feltűnően mutogatott Marton Gulyasnak? Mit szól mindehhez az Umbriába emigrált másik kisoroszi író, Péterfy Gergely és Novák Éva, akik már meg is alapították az Umbriai Magyar Köztársaságot?
2024. szeptember 18. 19:35 Szerkesztve
A viccet félretéve: kitartást az ott lakóknak! Tavaly még volt ott rokonom, sajnos már nincs...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!