Gyurta Dániel szívhez szóló gesztust tett, 12 gyermek napját aranyozta be

2024. szeptember 13. 16:41

A július közepén született kislánya okán is megdobbanhatott az úszólegenda atyai szíve.

2024. szeptember 13. 16:41

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Jó hírrel érkezett Csengeri Tamás a Minery Egyesület képviseletében Vértesszőlősre. A múlt pénteki előadással, Gyurta Dániel tatabányai fellépésének bevételével támogatják a nehézsorsú gyerekeket – írja a Komárom–Esztergom Vármegyei Hírportál (KEMMA).

A Minery Egyesület szervezésében látogatott Gyurta Dániel úszólegendából lett sportdiplomata, aki pódiumbeszélgetésre érkezett A Vértes Agorája kamaratermébe múlt pénteken. Az olimpikon úszó nagylelkű ajánlatot tett.

Gyurta Dániel a rendezvény belépődíját felajánlotta egy nemes ügy érdekében, így támogatta a Szent Ágota Alapítványt. 

Csengeri Tamás az egyesület képviseletében hivatalosan is átadta a minap a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Vértesszőlősi Szent Jakab lakásotthona részére a 100 ezer forintos adományt. Az otthonban jelenleg 12 gyermeket gondoznak.

Az adományt Kovács Anita területi igazgató vette át, aki a jótékony forintok további sorsáról is tájékoztatta az alapítványi elnököt. Elmondta, 

játékokat vásárolnak majd a gyermekotthonban élőknek a pénzből, melyek nem csak a szórakozást, de a fejlődést is lehetővé teszik.

A vértesszőlősi vezetőség nem győzte megköszönni Gyurta Dániel nagylelkűségét, mert nélküle nem jöhetett volna létre az adományozás. Valószínű, hogy a gyermekvédelem mellett közrejátszott egészen más is. A július közepén született kislánya okán is megdobbanhatott az úszólegenda atyai szíve.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 13. 16:48
KÖSZÖNJÜK 🤍 napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!