Én egy jó szuverenista ellenzékre vágyom, nem ilyen brüsszelistákra

2024. szeptember 21. 15:50

Azt is nézem a hírtévében, hogy komoly vita van.

2024. szeptember 21. 15:50
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner.hu 

„Azt is nézem a hírtévében, hogy komoly vita van. Gajdics Ottó meg még valaki bizonygatják, hogy az Európai Unió direkt teszi tönkre az európai gazdákat, és Magyarországgal szemben szándékosan folytat olyan politikát, hogy kenyértörésre vigyék a konfliktust, mert mocsok szemetek. Erre az ellenzék, mert a Hírtévé egy olyan fórum, ahol ellenérvek is vannak, szóval Fodor Gábor azt mondja, hogy igen, az EU bizony betart Magyarországnak, de okos enged, szamár szenved, ha ravaszabbak lennénk, megkapnánk a lét.

Ilyen egy igazi ellenzék, de nekem ez túl kemény, el tudnék képzelni konstruktívabb vitapartnert is, aki rendesen szidja az EU összes tagországát együtt, és külön-külön is, hogy azokban milyen jogsértések vannak, és mégis Orbánt piszkálják, majd hosszan szidja a parlamenti ellenzéket, aztán Magyar Pétert még hosszabban, majd összekacsint Gajdics Ottóval.

Hoppá, ez utóbbi kicsit megvolt. Mindegy, én egy jó szuverenista ellenzékre vágyom, nem ilyen brüsszelistákra, akik azt mondják, hogy engedjünk a szemét EUnak pénzért.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2024. szeptember 21. 19:07 Szerkesztve
Az orbánisták ma kb. ott tartanak, ahol a kádáristák tartották a nyolcvanas évek második felében vagy a gyurcsányisták a kétezres évek második félében. Észszerű érv ma már ugyanúgy nincs az orbánizmus mellett, ahogy anno nem volt a kádárizmus és gyurcsányizmus mellett sem, így az orbánisták is feladták a vitákat és passzív agresszív pozíciót vettek fel; hogy ebből lesz-e aktív agresszivitás az csak a Szeretett Vezető pillanatnyi politikai érdekeitől függ. Sajnos, annyival tragikusabb a helyzet, mint a nyolcvanas vagy a kétezres években volt, hogy akkoriban volt politikai önszerveződésre, ellenállásra képes nemzeti elkötelezettségű értelmiség, mára a Fidesz-kormányok ezt az értelmiséget félrevezették, korrumpálták, szétzilálták, megfélemlítették, elrohasztották. Orbán minden akadályt felszámolt a globalista expanzió előtt, védtelenné, kiszolgáltatottá tette az országot a gyarmatosítók számára.
gyzoltan-2
2024. szeptember 21. 18:50
"-nem ilyen brüsszelistákra, akik azt mondják, hogy engedjünk a szemét EUnak pénzért.” A kis kedvenc! -csak nem "bevágódni" akarsz nálam, az ilyen mondatokkal, félmondatokkal..?! Ezt már rég elcseszted! Sosem leszel kóser füstölt szalonna!
lacika-985
2024. szeptember 21. 18:44
Olyan nem létezik csak a globalistáknak mélyen bőnyállal benyaló tetves pufajkás munkásőr fattyak akik a magyarság halálos ellenségei .
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 17:36
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­k­­e­­­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­­e­­­x­­i­ ­­­p­­u­­n­­­c­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!