Dráma Zalában: felborult az utasokkal teli busz

2024. szeptember 13. 18:43

A baleset péntek délután, Borsfa térségében történt.

2024. szeptember 13. 18:43
null

Nyitókép forrása: a ZAOL Videa-oldala

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Gábor László a ZAOL megkeresésére elmondta, hogy 2024. szeptember 13-án, 15 óra körül egy autóbusz és egy személygépkocsi karambolozott a 7536-os út 4-es kilométerénél, Borsfa közelében.

Az elsődleges információk szerint a személyautó eddig ismeretlen okból áttért a szembejövő sávba, ahol ütközött a busszal. Az ütközés következtében a személygépkocsi az árokba hajtott, míg a busz az oldalára borult.

A baleset során a buszon utazók közül ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, míg a személyautó vezetője súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A helyszínre a letenyei, nagykanizsai és lenti hivatásos tűzoltók, valamint a letenyei és becsehelyi önkéntesek érkeztek.

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentést teljes útlezárás mellett hajtották végre. A tűzoltók a busz szélvédőjét kivágva szabadították ki a 22 utast, valamint kiemelték az autó sofőrjét is a járműből. A balesetet szenvedett munkásbusz utasaiért mentesítő járat érkezett a helyszínre.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burg_kastL71-C
2024. szeptember 13. 20:35
Zalában szinte mindenhol jelen van esős időben a szinte láthatatlan agyagos nyál az úttesten. Még a történelem előtti időben, emiatt a nyál miatt nagyon csúnyát borultunk Nysa 521-el egy kanyarban Hahótnál.
herden100
2024. szeptember 13. 19:40
😥😥😥 napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!