Deutsch: Magyar Péternél most érkezett el az idő, hogy felfedezze Ózd létezését (VIDEÓ)

2024. szeptember 06. 13:06

A kormánypárti politikus szerint a Tisza Párt a DK, az MSZP, a Momentum által kitaposott, saját hazájuk ellen áskálódó nyomvonalon kívánják az európai parlamenti munkájukat folytatni, ez abból is kiderül, hogy hallgattak a képviselői, amikor Magyarországot a Nemzeti Kártya miatt támadták az EP-ben.

2024. szeptember 06. 13:06

Fotó: Deutsch Tamás Facebook-oldala

Deutsch Tamás Magyar Péter influenszer reality showját nem kívánta elemezni a Hír TV Napi aktuális című műsorában, azt mondta, nyilván minden ember életében eljön az a pillanat, amikor felfedezi Ózd létezését, mi több, rácsodálkozik arra, hogy a borsodi város és Budapest között vonaton is lehet utazni. Magyarnál most jött el ez a pillanat, és megtisztelte az ország nyilvánosságát azzal, hogy ezt a személyes élete szempontjából exkluzív élményt eléjük tárta.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ugyanakkor már jóval súlyosabb baj és rendkívül aggasztó jövőképet vetít elénk 

– folytatta a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának a vezetője –, hogy nagy garral megérkezett Magyar és hat Tisza párti képviselő Brüsszelbe és azt mondták, nem igaz, amit a Fidesz és a KDNP állított a választási kampányban, ők egyáltalán nem a brüsszeli bürokrácia méltatlan támadásainak a kiszolgálói, ők ki fognak állni a magyar emberek mellett.

S amikor egy egészen méltatlan, ostoba, kínkeserves, de azért kellő erővel megfogalmazott brutális támadás zajlik Magyarországgal szemben a Nemzeti Kártya ügyében – amely egy európai uniós kezdeményezés, s eddig senkinek nem volt, mert nem is lehetett kifogása ellene, de amióta részt vehetnek benne orosz és belarusz állampolgárok, elkezdődött egy hazugságcunami –, egy árva mukkot sem szólnak a Tisza Párt képviselői, hallgattak, mint nyusziürülék a fűben – jelentette ki Deutsch, és hozzátette,

Magyar nem is volt azon az ülésen, mert jelezte, az EP-képviselőség neki másodállás.

Hogyha a dollárbaloldal pártjainak a saját hazájuk ellen dolgozó tevékenységéhez képest ténylegesen más lenne a Tisza Párt felfogása, akkor nem az lenne illendő, hogy szót emelnek, és azt mondják, állj, ez nem helyes? – tette fel a kérdést kormánypárti politikus. Majd azzal folytatta, az ő frakciójuk, a Néppárt frakciója volt ennek a LIBE-vitának a kezdeményezője.

Magyarék a hallgatásukkal segítették a saját hazájuk, a saját polgáraik elleni brüsszeli támadást – állította Deutsch. A Tisza Párt a DK, az MSZP, a Momentum által kitaposott, saját hazájuk ellen áskálódó nyomvonalon kívánják az európai parlamenti munkájukat folytatni, az európai képviselői láthatóan a Brüsszelből Magyarországgal szemben megfogalmazott támadások alázatos kiszolgálói.

embed-kód:

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 07. 00:23
>>Lajoss 2024. szeptember 06. 13:43 Fürtomi,Ózdon biztosan olcsó az anyag...<< Áááá.. Már világos miért ment Ózdra Kisbu(s)zi Platón Döme a héten! Olcsó anyagot akar vinni az EP-s szippantócimbiknek.
Skywalker_bp
2024. szeptember 06. 20:44
A hanyatló, erkölcsi fertôben dagonyázó Nyugat ellenében Orbán Viktor által megszervezett keresztény Magyarország erkölcsi gerincet és tartást sugárzó hírei: 1.) a családos református Balog püspök a családos református Novák Katalinnal kamatyol az adófizetôk által fizetett világkörüli utazásain. 2.) Varga Judit háromgyerekes anyát volt igazságügyminisztert a legalja bulvár Hajdú Péter mûsorába kényszerítik ahol kiteregettetik vele a családi szennyest. 3.) Kaletát, a NER külügy emberét pár ezer pedofil fotóval titokban viszik böribe. 4.) a Fidesz alapító tagja és az Alkotmány megírója ereszen menekül egy meleg drogos buliból. 5.) Lázár János utat építtet a kastélyához. Adópénzbôl. 6.) a Karmelitát és a Megafon irodáit felszentelô NER sztárpap, Bese Gergô atya melegpartikon vesz részt, erról videó is kikerül az internetre. És a sor hetekig folytatható. Felfoghatatlan az az álszent zülledék, amit ez a rendszer kitermel. Felfoghatatlan.
mirage-2
2024. szeptember 06. 20:04
Barátaim ! Mint ismeretes a POLOSKA egy ronda , büdös , haszontalan állat. Itt az ősz eljött a poloskaírtás ideje . Álljunk össze és segítsünk a természetnek az egyensúlyt helyreállítani. Ha lehet minden fórumon osszátok meg a gondolatot . Ne engedjük hogy otthonainkba beférkőzzön és ott kellemetlenkedjen.Azt mondják hogy nincs biológiai ellenfele, mutassuk meg hogy van .
Szerintem
2024. szeptember 06. 19:48
Kiderült, hogy Magyar Péter, alias tiszafostos még ha csak bocsánatosan simán buzi lenne mint Bese, de a tiszafostos egyértelműen bizonyítottan pedofil buzi. Felesküdött az EP-ben Webernek, hogy a szivárványos, óvodai, iskolai, homoszexuális pedofil szeánszokat fogja tolni. Másképp be se vették volna, abba az ezt tőle megkövetelő frakcióba. Na már most pedofíliát normális ember nem követel, csak szintén pedofil buzuló, pedofil buzi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!