Azt se tudtam, hogy még létezik Tilos Rádió

2024. szeptember 29. 09:58

Nagyon gáz, hogy egy műsort azért szüntetnek meg, mert Fodor Gábor volt a vendég.

2024. szeptember 29. 09:58
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Fotók: Peter Schulz

„Azt se tudtam, hogy még létezik Tilos Rádió. Talán méltó módon kellett volna elmúlnia. Valamikor régesrég csináltam ott tartalmakat, sőt műsort is, s bár nem értettem egyet a médium szélsőliberális dolgaival, de jó buli volt, mert azt mondtam, mondhattunk, amit csak akartunk. Imponált, hogy az egyetlen rádió, ahol nincs reklám, és az egyetlen rádió, amely nem közöl híreket, ellenben a betelefonálóktól kérdezi meg, hogy mi zajlik épp odakint.

Nagyon gáz, nagyon méltatlan, hogy egy műsort azért szüntetnek meg, mert Fodor Gábor volt a vendég, és ő úgymond a NER-t képviseli. Igenis bárki lehessen vendég bármely médiumban, egy neonácitól egy politikusgengszteren át egy kommunistáig akár. Egy ilyen múltú mediumban pláne.

És ettől teljesen független, hogy Fodor Gábor, aki amúgy egy nagyon kedves ember, és egyébként meggyőződéses liberális, és valamikor a sajtószabadság élharcosa, sajnos valóban NER-kompatibilis ellenzéki, sőt, egyesek szerint Orbán maga adott neki a régi szép időkre való tekintettel egy ilyen lehetőséget, ha már ennyire rossz lóra tett, ő pedig talán nem nagy örömmel, de elfogadta, mert ki akar teljesen eltűnni, elsüllyedni, vagy akár éhen halni?

De ez nem menti a Tilos pocsék viselkedését, na.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000096
2024. szeptember 29. 11:28
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­k­­­e­l­­d­­ ­­a­ ­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­­­p­­­u­n­­­c­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
patópál
2024. szeptember 29. 11:24
"egyesek szerint Orbán maga adott neki a régi szép időkre való tekintettel egy ilyen lehetőséget" Hogy mi van? Orbán betelefonált a Tilosba, hogy engedjék oda Fodort a mikrofonhoz? Le kéne állni a drogokkal.
csendbiztos-2
2024. szeptember 29. 11:03
Azt nem tudom,hogy Orbán adott Fodornak lehetőséget.De ha így van az nem Fodort gyengíti,hanem Orbánt erősíti.
llnnhegyi
2024. szeptember 29. 10:56 Szerkesztve
Mindenki NER kompatibilis,akik dobják a TISZA és a DK pártokat, elnökséggel együtt! -:)))))...tova! .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!