Árvízi védekezés: a Fidesz fővárosi elnöke is lapátot ragadott

2024. szeptember 16. 16:27

Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán tett közzé egy fotót az árvízi védekezésről.

2024. szeptember 16. 16:27
null

Nyitókép forrása: Facebook

 

„Amikor a természet ereje próbára tesz minket, akkor minden kézre szükség van” – írta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi elnöke, egykori főpolgármester-jelöltje. Mint ismert, mától, azaz hétfőtől harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el a Duna fővárosi szakaszán.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. szeptember 16. 20:08
Hat.. nem tudom.. Johiszemu vagyok, elhiszem, hogy vannak, akikben tenyleg ott a tenniakaras, a segito szandek, de egy politikusnak valojaban nem az a dolga, hogy ott szerencsetlenkedjen es szepen mosolyogjon. Nekik a szervezessel, a forrasok eloteremtesevel kellene foglalkozni. Dolgos es eros kez akad meg boven, nehogy mar egy nonek kelljen lapatolni, cipekedni. Tudom, hogy "le kell menni a nep koze", de akkor is eleg, ha teat kinal, vagy szendvicset, kavet..palinkat.. es demonstralja a vedekezben dolgozok fele, hogy az orszag minden erejevel mogottuk all.
kaqxar
2024. szeptember 16. 19:37
Egy másik helyen azt röhögik Magyar Péteren, hogy KESZTYŰBEN fogja a lapátot. Az idióóóóta, ahelyett, hogy ingben menne konditermbe. Amúgy szívesen értékelném a Szandi szexipunciját. Szerintem ötös. 🍓
savrena
2024. szeptember 16. 19:00
" You know what? If I was you, I'd go down there and give those boys a drink. Can't imagine how happy it makes a man to see a woman like you, just to look at her. And if one of them should, uh, pat your behind, just make believe it's nothing. They earned it."
W23458
2024. szeptember 16. 18:57
A képet nézve, patyolat tiszta ruhában, patyolat tiszta kézzel. Elég életszerű...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!