A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre (VIDEÓ)

2024. szeptember 15. 15:38

Az élet és értékvédelem a legfontosabb – írta Nagy István agrárminiszter.

2024. szeptember 15. 15:38

Nyitókép:MTI/Hegedüs Róbert

Ahogy arról beszámoltunk, egyre több kormánytag és fideszes politikus jelentkezik be a Duna partról és a gátakról. Vitályos Eszter kormányszóvivő Leányfalun segédkezett személyesen a homokzsákok töltésében és hordásában. Míg Rétvári Bence miniszterhelyettes, aki egyben Vác és környékének képviselője is, Szobon tekintette meg többek között az uszoda alsó helyiségeinek biztosítását. Menczer Tamás pedig azt írta, teljes erővel zajlik az árvíz elleni felkészülés

Nagy István agrárminiszter is arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy minden hivatali programot lemondott, mivel „a gáton a helye”

Az élet és értékvédelem a legfontosabb”

– tette hozzá a politikus, aki elmondta, hogy minden idők legnagyobb árvize fenyegeti Mosonmagyaróvárt és a Szigetköz térségét. 

„Jön az ár, de mi készen állunk! Az eredményes védekezés feltétele a fegyelmezett munka és a jó szervezettség!” – véli Nagy István. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 334 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 15. 21:09
Magyar Péter THE MAN már ma is homokzsákokat pakolt. Ugye ti sem fogtok meglepődni, ha holnap már minden fideszes tótumfaktum és megafonos propagandista az m1 élő közvetítése mellett fogja vadi új gumicsizmában pakolni a homokzsákokat? Annyit talán már elértünk, hogy rájöttek, hogy egy árvízi veszélyhezetben nem konditeremből imázs filmeket posztolni és az illegális migránsok ellen nem titokban épített migráns táborokkal kell küzdeni. Figyeljetek, holnap először láthattok fizikai munkát végző fideszes politikusokat. Legény a gáton.
llnnhegyi
2024. szeptember 15. 16:01 Szerkesztve
Hmm! Érdekes a mai nap. Széttekintve a médiában: Minden kormánytag,minden MJK ® újságíró,celeb,nem győzik hangoztatni,hogy gáton a helyük! Az örök példamutató dr miniszterelnök elkezdte pénteken!! Egyébként helyesen,tiszteletre méltóan!! ===================✓ Magyar Rácuppanós Péter a TISZA párt őrjöngő elnöke és Gyurcsány Ondó Ferenc Karácsony Gergely megroggyant főpolgármestert társaságában sört isznak.
Boruss Demeter
2024. szeptember 15. 15:51
sexykitty szexi puncija mennyi vizet képes elnyelni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!