„A botrányhős Brüsszelbe landolva máris elkezdte fújni a megrendelők nótáját” – újabb államtitkár rakta helyre Magyar Pétert

2024. szeptember 12. 14:41

Zsigmond Barna Pál leszögezte, „a brüsszeli migrációs politika tönkreteszi Európát”.

2024. szeptember 12. 14:41

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára közösségi oldalán fogalmazott meg elég karcos kritikát Magyar Péter munkásságával kapcsolatban. 

Mint írta: 

Magyar Péter a bevándorláspárti brüsszeli szabályokat követeli a kormánytól”.

Az államtitkár úgy véli, „a botrányhős villámgyorsan beállt a sorba, Brüsszelbe landolva máris elkezdte fújni a brüsszeli megrendelők nótáját”

„A brüsszeli migrációs szabályok betartását követeli a kormánytól. Ugyanezt hallgatjuk évek óta az összes bevándorláspártitól” – hívta fel a figyelmet.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

A külső határokat kell védeni a migrációtól

Zsigmond Barna Pál leszögezte, 

a brüsszeli migrációs politika tönkreteszi Európát”.

A brüsszeli bevándorláspárti politika követése miatt tart ott éppen most Németország is, hogy erősíti a határai védelmét, mert már nem bír a migráció okozta biztonsági válsággal, mindennaposak a késelések és az erőszakos támadások. 

Nem a belső határokat, hanem a külső határokat kell védeni a migrációtól! 

Brüsszel ezt elmulasztotta” – magyarázta.

„A magyar emberek többször egyértelművé tették, hogy nem akarják, hogy bevándorláspárti kormányuk legyen”

A politikus felidézte, Magyarország kezdettől védi Európa határait, 2015 óta egymillió illegális határátlépési kísérletet akadályoztak meg a magyar rendőrök és határvadászok. Brüsszel nemhogy segítette a magyar határvédelmet, hanem még támad is minket kezdettől emiatt. A magyar emberek többször egyértelművé tették, hogy nem akarják, hogy bevándorláspárti kormányuk legyen és nem akarják, hogy Brüsszel bevándorláspárti politikáját kövessük” – 

„Minden elképesztő nyomás ellenére a nemzeti kormány eddig is megvédte Magyarországot a bevándorlástól. Ez ezután is így lesz, akkor is ha újabbnál újabb ellenzékiek követelik, hogy álljunk be a bevándorláspártiak sorába” – zárta gondolatat Zsigmond Barna Pál.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Rétvári Bence

Facebook

Idézőjel

Brüsszel polgármestere szerint nekik jogukban áll megállítani a migráns buszokat

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 14. 16:27
Barnus,te csak köszöntgesd Anikó asszonyt… Kb.annyi a tudományod…🙉
husika
2024. szeptember 13. 12:42
...megrendelők nótáját! Na bazdmeg, ez a Zsigmond is csak óvodás szinten tud gügyögni? NÓTÁJÁT, ÁSKÁLÓDNAK, HANGULATOT KELTENEK... Ezeknek valami KDNP-s hitkupec írja a sablonszöveget? Hogy nem tudnak igazi Magyar nyelven ódaszólni? A legszebb picsogás ezektől a sokdiplomás éttermiségi faszfejektől: ELVETTEK EGY HAVI BÉÉÉÉÉÉÉRT! Miközben a béremelésekről pampognak...
makapaka2
2024. szeptember 12. 18:37
Egészen döbbenetes, hogy ennek a Magyarország számára ártalmas, hazug, nyikhaj selyemfiúnak még mindig vannak támogatói!
Palatin
2024. szeptember 12. 18:21
Ti Gyurcsány-Magyar féle libernyákok akkor lesztek nagy kakába, ha Orbán közétek dobja a gyeplöt, mondván: "Csináljátok, ha jobban tudjátok.." Pár éven belül Magyarország összeroppanna. Ebben az országban nincs még egy olyan erö, amelyik a mai komplex és veszélyes világban jobban tudná vezetni az országot, mint Orbán, a Fidesszel. Sutba akarjátok dobni az ö hallatlanul nagy tapapsztalatát és politikai érzékét, amivel mindenkinél elöbb látja a veszélyeket, a dolgok távlati következményeit? El kell fogadni, hogy aki dolgozik, az csinálhat hibákat. Ha valaki más állna a helyére, az is csinálna. Acsarkodni valakire, aki 100 esetböl 98-at jól csinál, 2 esetben hibázik, ez a kolosszális emberi butaságok közé tartozik. A gyurcsányisták (Magyart is ideértve) ezt éppen fordítva teljesítenék. De a naív, könnyen manipulálható emberek hajlamosak arra, hogy a hibákat aránytalanul szigorúbban értékejék mint a sikereket. Az ellenzék és médiája pontosan ebböl él, no meg persze a dollárokból
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!