Tragédia az M3-ason: ukrán rendszámú kisbusz okozott balesetet, a kismama és magzata nem élte túl

2024. augusztus 19. 15:34

A vétkes sérülések nélkül megúszta.

2024. augusztus 19. 15:34
null

Nyitókép: Mandiner-archív

Kismama halt meg az M3-ason Mezőkövesd közelében éjszaka történt balesetben: kirepült az autóból, amikor a kocsit, amiben utazott egy ukrán rendszámú kisbusz egy másik mikrobusz elé lökte – írja az RTL.

A helyszínre azonnal több esetkocsit és mentőgépkocsikat riasztottam. A balesetben összesen négyen sérültek meg. Egy fiatal nő sajnos olyan súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal az életét vesztette

− közölte Csillag Zoltán, az Országos Mentőszolgálat munkatársa.

A nő félidős várandós volt, azonban nem volt bekötve, így a magzata sem élte túl. Egy ukrán kisbusz ment autójuknak a külső sávban, és betolta őket a belsőbe, ahol egy fehér mikrobusz beléjük rohant.

A kismama férje súlyosan megsérült, a fehér kisbuszban egy román házaspár utazott, amelyben a férfi életveszélyes koponya- és mellkassérüléseket szenvedett. A balesetet okozó ukrán kisbusz utasai azonban sértetlenül megúszták.

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gmaris
2024. augusztus 19. 18:05
A kismama miért nem volt bekötve?Nem csökkentve ezzel a balesetet okozó felelősségét.
obakapimaki
2024. augusztus 19. 16:35
Az ork-rain terrorista, népirtó állat azzal gyilkol amivel tud és ott ahol tud.. Le kell gyalulni ezeket a szarokat a Földről....
Oldalkosár
2024. augusztus 19. 16:26 Szerkesztve
Novicsok-5 2024. augusztus 19. 16:17 Idefigyelj, te idióta! Látom próbálsz párhuzamot vonni az antifás üggyel. Miközben demokráciahiányról, a jogállam leépítéséről brekegtek 14 éve, az olasz terrorista nő szabadon engedése kapcsán az történt, amit egy, a törvényeket betartó uniós tagállam esetében tenni lehetett: EP-képviselőnek való megválasztása után az illetőt a hatóságok szabadon engedték. A magyar állam jogkövető módon járt el. Lehet jogosan felháborodni, lehet hol itt az igazság(?)-ot kiáltani, de minden a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően történt.
Novicsok-5
2024. augusztus 19. 16:17 Szerkesztve
Biztos megússza, mint az antifás kurva. A magyar igazságszolgáltatás szánalmas. Meg hát egy szegény ukránt ki merne meghurcolni? Csak fogadjuk be őket, a mi kis kelet-európai migránsainkat. Hadd lopjanak, garázdálkodjanak, gyilkoljanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!