Szombaton kísérik utolsó útjára az Árpád hídi tragédia egyik áldozatát

2024. augusztus 17. 15:43

Menyasszonyát már korábban eltemették a szülőfalujában.

2024. augusztus 17. 15:43

Fotó illusztráció. Fotó: Pixabay

Még július elején számoltunk be arról az újabb Árpád hídi tragédiáról, melyben hárman vesztették életüket. 

Mint ismert, július 3-án éjjel egy ámokfutó autós egy lopott taxival nagy sebességgel a forgalommal szembe hajtott, majd frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amibe hátulról belement egy másik, szabályosan közlekedő taxis.

A balesetet követően kiderült, hogy a Suzukiban utazó két fiatal egy jegyespár volt, akik már az esküvőjükre készültek. A Bors megtudta, hogy a vőlegényt, a 34 éves  dr. B. Ervint augusztus 17-én, szombaton helyezik örök nyugalomra az erdélyi Gyergyóditróban.

A lap felidézte, hogy a menyasszonyt, Sz. Mónikát szülőfalujában, Kéménden már korábban eltemették. 

A párnak Budapesten egy közös megemlékezést és búcsút is tartottak, melyen rengeteg ismerősük és barátjuk vett részt.

B. Ervin családja azt kérte, hogy a temetésről – melyen vélhetően menyasszonyáról is megemlékeznek majd – a sajtó maradjon távol – idézte a lap.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Józsi6
2024. augusztus 17. 16:57
És a 600 lóerős Mercis esetét a szerencsétlen biciklistával még mindig csak vizsgálják ? Mi tart ennyi ideig ? Ja tudom már: a felmentés előkészítése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!