Szakértő az olimpiáról: A franciák alaposan letesztelték, mennyit bírnak az európai emberek

2024. augusztus 12. 22:41

Úgy látják, négy év múlva Los Angelesben szintúgy nem egy woke- és progressziómentes megnyitóceremóniára számíthatunk.

2024. augusztus 12. 22:41
null

Nyitókép: Fotó: Isabelle Souriment/Hans Lucas via AFP

A Hír Tv Napi aktuális című műsorának vendégei Nagy Attila Tibor politikai elemző és Szűcs Gábor jogász voltak. Elsőként az olimpiai záróünnepség került szóba, amely Szűcs Gábor szerint azért nem volt tele a nyitóünnepséghez hasonlóan megbotránkoztató műsorelemekkel, mert erre már nem volt szükség, az olimpia kezdetén 

a franciák alaposan letesztelték, mennyit bírnak az európai emberek, és rájöttek, hogy a blaszfémiával túllőttek a célon”.

Szerinte ugyanakkor négy év múlva Los Angelesben szintúgy nem egy woke- és progressziómentes megnyitóceremóniára számíthatunk.

Nagy Attila Tibor leszögezte ezzel kapcsolatban, hogy az olimpián azért akadtak felemelő pillanatok is, egyrészt a magyar sportteljesítmények, másrészt például a szerb-horvát vízilabdadöntő utolsó másodpercei, amikor annak ellenére, hogy a két nép bonyolult és nehéz kapcsolatban áll egymással, a horvát játékosok egymás után odamentek gratulálni a szerb pólósoknak az olimpiai bajnoki címhez, azaz 

győzött a sport”.


 

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. augusztus 13. 09:37
NAT-on minden normális ember kuncog.
totumfaktum-2
2024. augusztus 13. 07:36
Sportolóktól nagyon szép gesztusokat lehetett látni. Birkózó vigasztalta szőnyegen síró ellenfelét, tornászok gratuláltak egymásnak a gyakorlataik után, számtalan eset volt. De a szervezés... Ideológiai alapon képesek voltak tönkretenni a sportolók étrendjét, tudatosan veszélyeztették az egészségüket a Szajna vízminőséggel és még B tervük sem volt holott volt más lehetőség a környéken, kétmilliárd embert provokáltak és sértettek meg a megnyitóval, ezek minősíthetetlenek.
bagira002
2024. augusztus 13. 05:39
Same 2024. augusztus 13. 00:02 • Szerkesztve Amerikai gazdag zsidóság 75% Biden párti háború párti . Mindezt a Kossuth rádióban hangzott el . Nem véletlen az ukrán népirtás honnan ered , Kennedyt is akkor gyilkolták meg amikor oroszokkal békét akart kötni .
bagira002
2024. augusztus 13. 05:31
Franciák , ficsúr eu- Európa szégyenei. közben atommal is fenyegetőzött Ezek mernek magyarokról lenéző cikket írni , a gané fogadáskor kézfogás után a kezét törülgette . Hízott libamájjal megrakott magyar kamiont felborogatták . Nyugat szálljon már magába nézzenek a tükörbe .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!