Sanyarú sorsa van a magyari értelmiségnek

2024. augusztus 10. 21:11

Ember nincs, aki cserélne velük. Az augusztusi csend az empátia jele.

2024. augusztus 10. 21:11
Elszabadult Hajóágyú
Elszabadult Hajóágyú
Facebook

Nyitókép: Demszky Gábor Facebook-oldala

Elitünk rosszkedvének nyara, avagy az arborétum-tulajdonosok lázadása. 

Sanyarú sorsa van a magyari értelmiségnek. Egyikük, az esernyős zaklató, szépemlékű főpolgármester teátrálisan bejelenti, hogy isztriai házikójába költözik a diktatúrából, az üldözött írók az Umbriai Magyar Köztársaságba várják a többi NER-üldözött írót, kizárólag azokat, akik nem részesültek NER-pénzben (amúgy részesültek benne, de kár volna perlekedni, áskálódni, hogy ki ölt meg kit), Belpest ülvöltő dervise pedig a tasli utáni PTSD miatt hosszabb időre Délkelet-Ázsiába költözik saját és a közélet halálos sebeinek gyógyulásának érdekében, miután eladta Belpest népének vagyonokért az ezoterikus szarját és megnyitotta az ingó kávézót. Eddig azt hittük, minden Jó Nyugatról jön és ott koncentrálódik, Keleten meg despotizmus van. Persze abban sem vagyunk biztosak, kikkel szövetséges Azerbajdzsán. 

Hát így nyomorognak az ellenállók a Orbán Magyarországán. Ember nincs, aki cserélne velük. Az augusztusi csend az empátia jele.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizotto
2024. augusztus 12. 10:54
"B_kanya Vannak, akik nem tanulnak..." A butaság állampolgári jog.
catalina11
2024. augusztus 12. 06:53
Spiritmonger 2024. augusztus 12. 01:08 A megélhetési rettegők most éppen nem tudják, hogy mitől kell rettegniük, és ezt a belpesti értelmiségi lét összes élettapasztalatával sem tudják kitalálni,várják az ukázt. " nem kell sokáig várniuk... "..Budapest és a zsidóság egyesített hatalma leginkább a hírlapirodalmon nyugodott -állította Szekfű Gyula - a Három nemzedék című művében. Miután a hírlapirodalom teljesen kapitalizálódott és elzsidósodott, a keresztény magyar is csak akkor jut szóhoz, ha szélsőségek szolgálatába áll, és a zsidó hírlapokkal vetekedve űzi és hajszolja a magyart, a közjogi viszály, gyűlölködés és a nemzeti vétkek útvesztőjében..."
zsolt196969
2024. augusztus 12. 05:11
Sajnos nem érnek rá. Gyaralnak a. Mocskos Fideszes fizetesukön. Majd szeptemberben öntudatra ébrednek...... A zorbán modjon le... Csicska értelmiség. A lángos a Balatonon nektek nem. Drága.........
Spiritmonger
2024. augusztus 12. 01:08
A megélhetési rettegők most éppen nem tudják, hogy mitől kell rettegniük, és ezt a belpesti értelmiségi lét összes élettapasztalatával sem tudják kitalálni,várják az ukázt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!