Pottyondy Edina megtalálta: ez a közös benne és Orbán Viktorban

2024. augusztus 28. 19:01

Őszintén leírta a véleményét a humorista.

2024. augusztus 28. 19:01

Nyitókép: Képernyőfotó

Pottyondy Edina a Facebook-oldalán többek között arról számolt be, hogy milyen támadások érték őt az elmúlt időszakban, de például arról is írt, hogy mi a közös benne és Orbán Viktorban.

„Ha az egészségügy, a MÁV vagy éppen a gyermekvédelem állapotát teszem szóvá, rendszeresen megjelennek a Megafon önkéntes házmesterei, hogy számonkérően közöljék: »Jól megélsz ebben a nagy diktatúrában!«. A keményebb arcok meg egyenesen azzal jönnek, hogy »Ha olyan rossz, miért nem húzol el innen?«” – írta a humorista, aki a kérdést azonnal meg is válaszolta. „Nos, azért nem húzok el innen, mert ez a hazám. Itt érzem otthon magam, a magyar az anyanyelvem, minden emberi kapcsolatom ideköt.

Nem emigrálok külföldre, ahogy Orbán Viktor, Bayer Zsolt és AtiHUN56 sem húzott el Gyurcsány idején”

– fogalmazott Pottyondy Edina.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Pottyondy Edina

Facebook

Idézőjel

Erősen nevetséges feltételezés, hogy a rendszer haszonélvezője lennék.

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. augusztus 30. 08:02
mandiner.hu/belfold/2024/08/jelzem-a-fejhangon-visitozo-lipsiknek-hogy-nem-minden-vonat-kesik
Voloka
2024. augusztus 30. 06:57
"....humorista..." ? Na ne basz már Mandi!
Palatin
2024. augusztus 29. 21:07
Edinka, Orbánnal az a közös bennetek, hogy egymásnak az ellentétei vagytok. Orbán pontosan tudja, hogy mit miért mond, csinál és mindig igaza lesz. Rád ennek pontosan az ellentéte jellemzö. Aztán ... Ha a szívós munkabírását tekintjük: ORBÁN 1 GIGÁSZ Ha a politikai kreativitását tekintjük: ORBÁN 1 GÉNIUSZ Ha mint nemzetösszetartót tekintjük: ORBÁN 1 GARIBALDI Ha karizmáját, látnoki képességét tekintjük: ORBÁN 1 GURU Ha a békéért való bölcs kiállását tekintjük: ORBÁN 1 GHANDI Te ezeknek az ellentéte vagy. De ne búslakodj, mert még az is egy dicsöség a magadfajtának, ha Orbánnal együtt említenek, bármilyen vonatkozásban is.
atti64
2024. augusztus 29. 11:55
TAKARODJ DOLGOZNI INGYENÉLÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!