Azért nem húzok el innen, mert ez a hazám

2024. augusztus 28. 18:20

Erősen nevetséges feltételezés, hogy a rendszer haszonélvezője lennék.

2024. augusztus 28. 18:20
Pottyondy Edina
Pottyondy Edina
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Ha az egészségügy, a MÁV vagy éppen a gyermekvédelem állapotát teszem szóvá, rendszeresen megjelennek a Megafon önkéntes házmesterei, hogy számonkérően közöljék: »Jól megélsz ebben a nagy diktatúrában!«. A keményebb arcok meg egyenesen azzal jönnek, hogy »Ha olyan rossz, miért nem húzol el innen?«.

Nos, azért nem húzok el innen, mert ez a hazám. Itt érzem otthon magam, a magyar az anyanyelvem, minden emberi kapcsolatom ideköt. Nem emigrálok külföldre, ahogy Orbán Viktor, Bayer Zsolt és AtiHUN56 sem húzott el Gyurcsány idején. Ugyanakkor töretlenül remélem, hogy ennek a rémálomnak egyszer vége lesz, és sikerül elzavarni azokat, akik tudatosan züllesztik és kifosztják az országot.

Az pedig, hogy jól élek, vagy éppen sikeres vagyok ebben a rendszerben talán igaz. De mihez képest? Század olyan jól nem élek, mint Mészáros Lőrinc ötvenedik vazallusa. De még csak annyira sem élek jól, mint egy közepesen jól menő cukrászda tulajdonosa. Viszont panaszkodni nem fogok, mert ebben az országban nagy teljesítménnyel, alázatos munkával is nyomorognak százezrek.

Az pedig erősen nevetséges feltételezés, hogy a rendszer haszonélvezője lennék. A YouTube-ra töltök fel videókat, hahó! Ebből a pénzből pedig kibérelek színháztermeket, ahol előadást tartok. Nem a köztévének gyártok, nem a Megafonnál vagyok milliós fizuval. Négy éve ugyanazzal a kamerával és laptoppal dolgozom a konyhából, a videókat magam veszem fel, magam vágom őket, nem állami pénzekből összevásárolt százmilliós eszközparkkal és stábbal zsonglőrködöm.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Ezeknek semmi sem szent!

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. augusztus 30. 08:56
Nem , nem vagy a rendszer haszonélvezője - de az voltál gyurcsotány alatt - akkor minden egyes munkásőr pufajkás fattyú haszonélvezője volt a rendszernek . Azok az idők elmultak és bármennyire is ajvékoltok azok ide vissza nem jönnek - Ha nem tetszik el lehet innen menni - Nem fogunk utánatok sirni - sőt .
Wolfram004
2024. augusztus 29. 23:18
Na bántsátok, beteg. Puzsér kihasználta, hogy pszichopata és bazári majot kreált belőle. Szerencsétlen nő.
titi77
2024. augusztus 29. 22:32
ez a picsa(bár ki tudja,milyen gender) skizofréniában szenved! pár hónapja még menekülni akart.
patópál
2024. augusztus 29. 21:28
Ede azért nem húz el, mert se szakmája, se nyelvtudása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!