Orbán Viktor is gratulált Krausz Ferencnek

2024. augusztus 20. 13:22

„Méltó helyre került a Magyar Szent István Rend” – jelentette ki a miniszterelnök.

2024. augusztus 20. 13:22

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikus kedden vette át a Magyar Szent István Rendet az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából Sulyok Tamás köztársasági elnöktől a Sándor-palotában.

 Az eseményen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, Áder János korábbi államfő és házastársa, Pintér Sándor belügyminiszter és Kövér László, az Országgyűlés elnöke is.

Az ünnepélyes átadót követően a miniszterelnök személyesen is gratulált Nobel-díjas kutatónknak. Erről egy fotót is megosztott közösségi oldalán, melyhez azt írta kísérőszövegként:

Méltó helyre került a Magyar Szent István Rend. Gratulálunk, Krausz Ferenc!”

A vontkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. augusztus 20. 15:10
A legnagyobb ünnep alkalmából használhatnák a portálon az "úr" főnevet. Nem illik ide a pertu hangulat.
oberennsinnen49
2024. augusztus 20. 14:26
Az, hogy gratulál, az egy dolog. Az, hogy TUDÁS, nem szerepel a szótárban, az rossz dolog. A látványmondatok - magyar belpolitikáról, magyar innováció tragikus hiányáról (labdarúgás, oktatás, stb.) beszélek - egy ponton túl szánalmasak. Tény: Magyarország kivéreztetett állapotban van. De az is tény, sajnos: Magyarország ennyire pozitív jövőkép nélküli állapotban még a Rákosi- vagy a Kádár-korban sem volt. Az általános feszültség, a holnaptól való félelem, az emberek egymás iránti bizaématlansága stb., ezek a leromlás biztos jelei. Ami persze összefüggésben van a világ szánalma nyugati lezüllesztésével, de nincs olyan magyar siker, amire az ország elégedetten rábólintana. Egyetlen egy sem. Persze, mindig van rosszabb és ettől egy váltás csak rosszabbat hozna, mert az a magyarság végét jelentené. De: akkor is, LEHETNE SOKKAL EMBERIBB MÓDON, a társadalmi kötőszövet, az egymás iránti szolidáris, közösségi-szociális talajon Magyarországon élni az életünket. Nem így van, nagyon nem.
levaijan
2024. augusztus 20. 14:05
nem sejtettem,hogy a bajszos kaki,előnyben részesiti a többnejüséget .... Áder János korábbi államfő és házastársa, Pintér Sándor belügyminiszter és Kövér László, az Országgyűlés elnöke is......
herden100
2024. augusztus 20. 13:52
💯%
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!