„Nem csoda, hogy a balosok utálják ezt a helyet” – amerikai sztárinfluenszer fejtette ki a véleményét Magyarországról (Videó)

2024. augusztus 03. 08:59

Elismerően nyilatkozott a magyar kormány politikájáról és Orbán Viktor követésére buzdította rajongóit.

2024. augusztus 03. 08:59
Leaders Meet For The European Political Community Summit

Nyitókép:  Carl Court/Getty Images

John McEntee, Trump elnök egykori tanácsadója, a The Right Stuff társkereső alkalmazás alapítója, TikTok sztár elismerően nyilatkozott a magyar kormány politikájáról és Orbán Viktor követésére buzdította rajongóit.

Itt vagyok Magyarországon, ahol alacsony a bűnözés, kevés a bevándorló, alacsonyak az adók és számos családtámogató intézkedés van. Nem csoda, hogy a balosok utálják ezt a helyet. 

– hangsúlyozta az esztergomi MCC Fesztre érkező influenszer. 

Köszönöm, John!

– írta a miniszterelnök TikTok-oldalán.

John 2015-ben egyik első tagjaként csatlakozott a Trump-kampányhoz, hamar Trump személyes tanácsadójává, majd az Elnöki Személyzeti Igazgatóság vezetőjévé emelkedett. Széles körben elismerték a Trump elnöknek a szövetségi bürokrácia feletti tekintélyének helyreállításában elért sikerei miatt, a New York Times „Trump egyik legmegbízhatóbb segítőjeként” emlegette Johnt. Miután elhagyta a Fehér Házat, a legendás technológiai befektető, Peter Thiel támogatásával megalapította a The Right Stuff társkereső alkalmazást. A USA Today által „TikTok-ikonként” emlegetett Johnnak 2,3 millió követője van a platformon, és további 1,4 millió az Instagramon.

 

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. augusztus 03. 13:29
Ez így borzasztóan sovány tudás Magyarországról. Mintha én értékelném Amerikát. Ott mindenki lövöldözhet. És vissza is lehet lőni. És ne menj ide, meg oda, mert megölnek. És nem mondhatod azt hogy fekete. Ha valami fekete, arra se. Énnyi a tudása neki is.
Türelem
2024. augusztus 03. 12:38
Kedves falcatus-2! Nem vagyok szakember, így érdemben nem tudok hozzászólni.. Több árus azt sérelmezte, hogy nagy folyóinkból - a Dunát és a Tiszát nevesítették - tárolás nélkül átfolyik a víz az országon. Elmondásuk szerint a kormány már többször ígérte, hogy régiós víztározókat hoznak létre a folyókra épülve, korrigálva az egykori folyamszabályozások negatív hatásait.
falcatus-2
2024. augusztus 03. 12:01
Türelem 2024. augusztus 03. 09:36 : " Ma reggeli fővárosi piaci élményem nem lepett meg.A termelők - joggal - háborognak azon, hogy a kormány többszöri ígérete ellenére nem épülnek víztározók, akkor, amikor az aszály megöli az agráriumot ..." Milyen víztározóra gondolt? 60 méterig bárki áshat, fúrhat, kaparhat magának kutat, csak a karsztvíz réteget nem fúrhatja meg. Ha gazdasági termelési célra is használja akkor évi 500 m3 feletti igény esetén és öntözési célú kedvezményes vízdíjat is fizethet. De, pl. : tavalyi aszályos évben a gazdák általános díjmentességet is kaptak.
Mócsing
2024. augusztus 03. 11:57
Alacsonyak az adók azt mondja, ránkbasznak 27% os ÁFA-t , a tranzakicios illetek a duplajara emelkedik, a bankolas sehol nem ilyen draga mint itt mert minden extra adót beépítenek az árba… tényleg de kurva jó nekünk haha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!