Nagy örömhírt osztott meg Kocsis Máté

2024. augusztus 08. 11:02

A fideszes politikus nagycsaládos lett.

2024. augusztus 08. 11:02

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pár hónappal ezelőtt a Bayer showban árulta el, hogy bővül a családja, felesége gyermeket vár.

Augusztus 8-án, csütörtökön pedig Facebook-oldalán tette közzé, hogy 

megszületett élete harmadik értelme”, bővült a Kocsis család.

Az édesapa a kórházból posztolt egy fotót, kezében az újszülöttel.

Szerkesztőségünk nevében sok boldogságot és jó egészséget kívánunk.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Asparuch Kan
2024. augusztus 09. 08:57
Persze ha havonta utalnak vagy 4,5-5 millát nettóban amit a magyarok nagy többsége legfeljebb 1 évnyi munka után kap akkor ez is belefér. A magukét elég "tisztességesen" megtolták míg a minap azt olvashattuk, hogy akik a munka oroszlán részét végzik, hogy működjön a kormányzati rendszer mégha recsegve ropogva is meg késéssel többszöri alkalommal visszatérve, de még is még van ügyintézés ők cirka 60 ezren alig keresnek többet a szakképzett minimálbérnél vagy is kb. 210-220 ezer nettóért görcölnek a köztisztviselők és a kormánytisztviselők java része. Nos ez nem igazán hat motiválóan az egyszer biztos ebből kb. 2,5 fétig lehet megélni ha akár csak egy gyerkőc is van utána banki A hitel vagy hasonló. Tehát a "nemzeti" és "család barát" kormányunk így inspirálja a gyermek vállalást. Így nem csoda, hogy immár évek óta képtelen az ország az évi 90 ezres születés számot megugrani míg a halálozás stabilan évi 125 ezer felett van. Ez a kihalás matematikája. De állítólag ők szakértők ??
anyamtyukja
2024. augusztus 08. 22:50
Nehogy ezt is kibaszd majd mint a halaid haza szegyene!
Töki
2024. augusztus 08. 19:45
Gratulálok Máté!!! Jó egészséget, és sok örömöt!!
amentet
2024. augusztus 08. 18:32
Genyláda, lesz miből nevelni a kölyköt, lopott hozzá eleget
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!