Mutatjuk, mennyit kell aludni, hogy összeüljön a parlament

2024. augusztus 30. 10:28

Az őszi politikai idény fontos eseménye a kötcsei piknik is, amelynek már szinte biztosan megvan az időpontja.

2024. augusztus 30. 10:28

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Rövidesen kezdetét veszi az őszi politikai szezon, amelynek egyik legfontosabb eseménye az Országgyűlés nyitó ülése. Erre a Magyar Nemzet információi szerint szeptember 30-án kerülhet sor.

A parlament őszi ülésszakának az első napján hagyományosan felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, aki tájékoztatja a képviselőket a két ülésszak között lezajlott kormányzati munkáról.

Ezt követően a frakcióvezetők reagálnak az elhangzottakra, amire a kormányfő viszonválaszt ad. A parlamenti nyitányhoz tartozik, hogy ilyenkor szokták tartani az ülésszak során az első azonnali kérdések óráját, amelyen rendre részt vesz Orbán Viktor, aki válaszol a parlamenti frakciók tagjai által felvetett témákra.

Az őszi politikai idény fontos eseménye a kötcsei piknik is, amelyet az ATV információi szerint szeptember 7-én, vagyis jövő szombaton fognak megrendezni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patriota-0
2024. augusztus 30. 15:45
"mennyit kell aludni" Egyre viccesebb ez a ChatGPT.
masikhozzaszolo
2024. augusztus 30. 14:50
Ezzel probléma lesz. Nevezetesen, mert vannak éjszakák, amikor alszom. De sokszor sajnos nem. Most hogy fog ehhez alkalmazkodni az Országgyűlés?
Akitlosz
2024. augusztus 30. 13:39
"Mutatjuk, mennyit kell aludni, hogy összeüljön a parlament" Hoppá ennyire politikamániás? Még a gyerekek sem várják ennyire a karácsonyt. A parlament működése unalmas. Aki éppen felszólal szónokol az üres padsoroknak, mert a kollégái sem kíváncsiak rá és be sem járnak dolgozni.
sagirdilsiz-2
2024. augusztus 30. 12:21 Szerkesztve
Aki már számolta akár az ujján, akár máshogyan, hogy mennyit kell aludni a Parlament nyitónapjáig, az dobjon egy lájkot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!