Megrendítő: Keresztes Ildikó nyíltan beszélt agydaganatáról

2024. augusztus 08. 07:07

A művésznő a betegsége diagnosztizálása után kilenc hónappal törte meg a csendet.

2024. augusztus 08. 07:07
null

Nyitókép forrása: Keresztes Ildikó Youtube-oldala

Az énekesnő tavaly novemberben rosszullét miatt kórházba került, ahol alapos vizsgálatok után daganatot találtak az agyában. A diagnózis után Keresztes Ildikó hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől, nem vállalt fellépéseket és közszerepléseket. Most, a Tényeknek adott interjújában beszélt eltűnésének okairól és jelenlegi állapotáról.

Na hát én akkor teljesen lementem az agyamról, már úgy magamban el is temettem magam. Már elhelyeztem az anyámat, a kutyámat, a szeretteimet, a mindent. Azt mondtam, hogy ha a Jóisten így akarja, akkor így lesz

– mondta Keresztes Ildikó.

Az énekesnő szerencsére már majdnem teljesen felépült, de elmondása szerint tavaly novemberben ez még egyáltalán nem volt biztos. A kórházban derült ki, hogy az agydaganat jóindulatú, de mindenképpen szükség volt műtétre, mivel nem lehetett megjósolni, hogyan alakulhat a betegség. Keresztes Ildikó azt is elárulta, hogy élete egyik legstresszesebb időszakát élte át, és a halálfélelme miatt nagyon nehezen viselte a helyzetet.

A több hónapos csend után az énekesnő most először beszélt nyilvánosan a történtekről, megosztva küzdelmeit és a felépüléséhez vezető utat.

„Könnyen lehetett volna az, hogy amikor az már megnő annyira, hogy az agyban már nem tud több helyet foglalni, ugye nekimehet bármilyen központnak. Ami a látásomat, a mozgásomat, vagy bármimet is befolyásolja és az akkor már egy sokkal súlyosabb eset, mert vagy összeesek a színpadon, epilepsziás leszek, vagy bármi, akármi. És ki tudja, ha ott neki nő valaminek akkor műteni is nehezebb, meg esetleg tud csinálni olyan problémákat, ami lehet, hogy visszafordíthatatlan” – tette hozzá Keresztes Ildikó.

***

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. augusztus 08. 13:03
Csak az a néhány jó magyar gyerek hiányzik a nemzetnek, Ildikó.
Falióra tábornok
2024. augusztus 08. 11:21
naná, hogy gyógyulást kívánok neki, de engem nem igazán rendített meg ez a hír.
UgyeletesFoApolo
2024. augusztus 08. 07:27
Bár a zenéje nem az én stílusom, de a legjobbakat kívánom neki! Nagyon örülök, hogy felépült!
robag7
2024. augusztus 08. 07:25
Örülök, hogy meggyógyult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!