Magyar slágerhez nyúlt hozzá a világhírű DJ (VIDEÓ)

2024. augusztus 13. 22:38

Skrillex az idei Sziget fesztiválon nagyon alkotott.

2024. augusztus 13. 22:38
Sziget Festival 2024

Nyitókép: Getty Images 

A Sziget fesztiválon a világhírű DJ, Skrillex, óriási bulit csapott. A lemezlovas nem akármivel készült a magyar közönségnek – írja a borsonline.

A Bikini „Közeli helyeken” című dalába nyúlt bele a lemezlovas a fesztiválon.

Azt nem tudni, hogy Skrillex miért döntött úgy, hogy pont ebbe a zenébe nyúl bele egy kicsit, de az biztos, hogy a Sziget fesztivál közönségének nagyon tetszett az eredmény.

A videót itt nézhetik meg:

 

 

 

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. augusztus 14. 11:00
Hát, nincs bajom e remixekkel, de ennél valami erősebbre gondoltam. De akár az egyik kedvenc mottómat is idézhetném: "ha csinálsz valamit, akkor csináld rendesen", ez meg nem volt az.
Dixtroy
2024. augusztus 14. 07:24
"beveszek, beveszek, beveszek.." Hmm. Két favágó baltáz egy fát, egyszer csak az egyik lecsapja a másik lábát. - Ez most vicc, vagy komoly? - Komoly. - Viccnek durva lenne.
Kisfalusi
2024. augusztus 14. 06:09
Undorító trancsírozás, amit ez a kis szarzsák elkövetett. Nulla tisztelet, szerintem nem is értette meg a szöveget. Ami viszont tragikus, hogy hazánkban ennyi hitvány alak van, aki drogos önkívületben erre csápol. Igénytelen, fogalmatlan massza! Ugyanaz a jelenség, mint amikor egy hosszabb regényt zanzásítanak, hogy ne kelljen elolvasnia a szegény nebulónak, mert elfoglalt az okostelefonon történő játékkal: pont a lényeg vész el.
bori1980
2024. augusztus 14. 06:06
Sok birka keze fenn, de egyik sem énekel...... más generáció....... milyenek lesznek az utódaik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!