Magyar Péternek a jelek szerint leginkább a csajozáson jár az esze

2024. augusztus 02. 11:21

Nem bír magával a pártelnök, folytatódik a barátnő casting: a diszkóbotrány után most arra buzdítja az érdeklődőket, hogy hívják el randizni.

2024. augusztus 02. 11:21
null

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Az immár „férfira” keresztelt Instagram-oldala mellett Magyar Péter a TikTok-on is egyre aktívabb, a közzé tett videók egy részében állítólagos rajongói kérdésekre válaszol. Akár olyanokra is, amikre egy politikus esetében nem is gondolnánk.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Könnyen lehet, hogy „hősünket” valójában Taylor Swift azonos című dala ihlette meg nagy műveletének végrehajtásában. Kacsoh Dániel írása.

A pesti éjszakában összehozott diszkós balhé után különösen is érdekes, ahogy a Tisza Párt elnöke

felajánlja egy érdeklődő, vadidegen lánynak, hogy elmegy vele randizni, ha a lány elhívja.

A videóban helyet kap egy olyan kérdés is, ami azt firtatja, a szakítását is nyilvánosan közzé tevő pártelnök még szingli-e, amire az EP-képviselő annyit mond: sajnos/szerencsére igen. Vagyis: szabad a tánc!

 

Ezt is ajánljuk a témában

Egy másik TikTok-videóban aztán Magyar Péter elárulja azt is, hogy alelnöke,

a pár hónapja még az országot sanyarú sorsa miatt elhagyni tervező Radnai Márktól a tűzpiros BMW-jét irigyli.

Emlékezetes: a politikus egy ilyen BMW előtt pózolt, mielőtt kiment volna Németországba az EB-meccsekre. Radnairól pedig egyebek mellett azt kell tudni, hogy évekkel ezelőtt fizikai erőszakkal fenyegetett egy színikritikust.

Aztán vissza a barátnő castinghoz: érkezik a kérdés, hányan hívták randizni az utóbbi napokban, mire a válasz: szolgálati titok. És még egy:

„Lesz új barátnőd?” A pártelnöki riposzt pedig: „Remélem.”

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 382 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2024. augusztus 07. 18:05
Romlott. Velejeig romlott. Talan annak is szuletett.
kata56
2024. augusztus 07. 18:04
Az ilyenre mondhato: Romlott. Velejeig romlott.
kisstomi-2
2024. augusztus 02. 17:01
"Pszichonárcisz" Péter, aki "férfinak" hiszi magát /ha-ha-ha/, mi lesz a következő lépés, képet küld majd a "fütyikéjéről" ? Vagy kezébe veszi a "dolgokat" mint tette anno "greczyzsolt" ? Még a hideg is "kiráz" erre a gondolatra ! Hiába no, így van ez ha a nárcisz mindíg "kanos" !
Ez D-dúr és e-moll
2024. augusztus 02. 16:38
"rocktoberi-2 ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. augusztus 02. 16:16 Egyre szánalmasabb vagy, ostoba seggnyaló. & blondiner ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. augusztus 02. 14:59 Erre te vagy az élő példa." Ezt bizonyítanák a ti 5-6 szavas kommentjeitek az én 70 szavas, informatív kommentemmel szemben? :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!