Mutatom, hogy kell ezt csinálni!

2024. szeptember 17. 06:53

„Meghátrált Magyar Péter, mégsem rendez be migránstábort a kirabolt trafikban! ”

2024. szeptember 17. 06:53
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„1.hét: Információink szerint Magyar Péter kirabolt egy trafikot. A rablás során eltulajdonított két karton sodorni való dohány, tíz üveg féldecis Kunság Matróz szeszesitalt, tíz üveg féldecis Csevi kevert szeszesitalt és harminc üveg féldecis Trendi szeszesitalt (az a kedvence).

Magyar Péter a rablás során az eladó kislány lába között, a földön csúszva tangózott egyet, mialatt nyelve jelentős mértékben kilógott a szájából, bár a »jelentős mérték« országonként eltérő megítélés alá eshet. A rablást követően Magyar Péter odakulázott a trafik közepére.

Neve elhallgatását kérő informátorunk kijelentette, pontos és megbízható információi vannak arról, hogy Magyar Péter a későbbiekben migránsokat (tizenkét éves fekete-afrikai kislányokat) akar elszállásolni a trafikban, s erről már meg is állapodott Manfred Weberrel, Ursula von der Leyennel, valamint Harvey Weinsteinnel, aki a börtönből írt levélben helyeselte a tervet.

Magyar Péter még a rablás helyszínéről posztolt a Facebookjára:

»Skacok!

Ma 38 fokot mértem egy trafikban, ahol még kula is volt a padló kellős közepén. De semmi baj, hamarosan kipereljük a vonatkozó iratokat és ki fog derülni az igazság!

Tóninak üzenem, hiába próbálkozik! Maradok a nép pártján! (Ja, bocs, az a másik kretén!)«”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gajdics Ottó

Magyar Nemzet

Idézőjel

Magyar Péter lopta a programját és hazudik a követőinek.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
genusnexxt
2024. szeptember 17. 21:45
Bayer, te náci fattyú, miért nem mászol vissza anyád seggébe Buksika?
ptrfarkas43
2024. szeptember 17. 17:33
A polc alatt megbújó poloskákról semmi?
DeGar
2024. szeptember 17. 11:36
Na végre, hogy valakinek eszébe jutott, hogy a Szélhámossal szemben csak az ő saját szemét módszerei működnek.De ezt nem egyszeri paródiaként, hanem komolyan, és folyamatosan kell tenni.
vanced
2024. szeptember 17. 11:28
Biztos, hogy nincs valami agyi probléma, Zsóti?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!