Magyar Péter arról, hogy volt-e jogosultsága a kórházi VIP-hez: Nem, mármint de (VIDEÓ)

2024. augusztus 26. 21:22

Magyar Péter először tagadta, majd elismerte, hogy volt jogosultsága a kórházi VIP-ellátáshoz.

2024. augusztus 26. 21:22
null

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

Magyar Péter nemrég még saját magának és a családjának követelt különleges ellátást és VIP-részleget a volt feleségére hivatkozva – erről írt Bayer Zsolt publicista a véleménycikkében. Bayer szerint a Tisza Párt jelenlegi elnöke korábban nagyszüleinek és gyerekeinek kért különleges egészségügyi ellátást feleségére hivatkozva, aki korábban miniszterként dolgozott.

A publicista hangsúlyozta, látta az SMS-eket, és azok mind megvannak.

Erről a véleménycikkről, és a VIP-ellátásról kérdezte Magyart a Hír TV riportere. 

Én soha nem kértem VIP-ellátást”

– mondta Magyar Péter, majd arra a kérdésre, hogy volt-e VIP-ellátásra jogosultsága, azt mondta, hogy „nem volt, vagyis nyilván a feleségem okán volt”

A rövid nyilatkozatot a videó végén megtekintheti

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ed02222
2024. augusztus 27. 20:31
"Nincs takarítás, nincs WC papír, stb." Aki kiírta a közbeszerzést a takarításra az a felelős. 2024-ben még mindig ott tartunk, hogy az ár a fontos, a minőség másodlagos jelentőségű.
Reszelő Aladár
2024. augusztus 27. 11:56
Bakker ő maga a VIP. Miatta építik fel minden helyen és ő a leghangosabb, ha nem engedik be. Ő az, akit ugynazokért a tulajdonságokért imádják a követői, amely tulajdonságok miatt ellenzéki szavazók és Fidesz gyűlölők lettek. Ha pedig decemberben feltette volna a kérdést a közvéleménykutató egy átlagons ellenzéki szavazónak, hogy szavazna-e ön egy pökhendi, arrogáns, kivagyi, NER-ből kiugró Orbán epigon kegyencre, akkor a NEM válasz aránya 100% felett lett volna.
falusi22
2024. augusztus 27. 11:01
Potty potty potty lassan vége a nyárnak csak agyára ment hőség kiszáradt mint a nem öntözött kukorica tábla követelni fogja a fogászati ambulanciákon az öblítő víz helyett folyjon MAGYAR bor MAGYAR sör MAGYAR pálinka MAGYAR málna szörp
fater0921
2024. augusztus 27. 09:48
Varga Judit már nem a felesége tavaly óta tehát nem volt jogosultsága a vip ellátásra ennem a patkánynak!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!