Magyar Péter beismerte: jogosult volt „VIP” kórházi ellátásra (VIDEÓ)

2024. augusztus 22. 11:28

A Tisza Párt elnöke csütörtökön folytatta kórházjáró turnéját, ahol zavaros mondatokkal ismerte be, jogosult volt „VIP” kórházi ellátásra.

2024. augusztus 22. 11:28

Nyitókép: Youtube/képernyőfotó

Magyar Péter a Magyar Nemzet újságírójának beismerte, hogy jogosult volt „VIP” kórházi ellátásra. A Tisza Párt elnöke csütörtökön folytatta kórházjáró turnéját, ahol azt akarta bemutatni, hogy milyen körülmények között gyógyulnak a kormánytagok – írja a Magyar Nemzet.

A lap kérdésére, miszerint Magyar kért-e valaha VIP-ellátást, azt felelte, soha. „Volt erre jogosultsága?” – hangzott el a következő kérdés, mire a Tisza Párt elnöke zavarosan válaszolt:

Nem, nem volt. Hát nyilván a feleségem okán volt, igen”

– ismerte be Magyar, hogy „VIP” kórházi ellátásban részesült.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laurahann
2024. augusztus 23. 09:51 Szerkesztve
Nem jogosult voltál baszki, kikönyörögted! Nagy különbség! Selyemszaros hazudós fsz
Obsitos Technikus
2024. augusztus 22. 21:24
Zavaros a Tisza vize, nem tiszta, Ráhajtottam kis pej lovam, nem issza. Ha nem issza, ráhajtom a széles Dunára, Mégsem leszek senki megúnt babája.
Gullwing
2024. augusztus 22. 17:57
Szardarab DE ezeknek ez kellett. A szarnak, szar...
Csendesgyöngy
2024. augusztus 22. 16:18
Az ellenzék tévedhetetlenül rátalál a hozzá hasonló és neki tetsző figurákra. Mint mindig, most imádják a demagógiát! Hogy hatalomra kerülésük esetén mi lenne az országgal, azt képtelenek átgondolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!