Magyar Péter egy kartell-csalás miatt megbüntetett cég hajóján, piálva, félmeztelenre vetkőzve ünnepelte az államalapítást

2024. augusztus 22. 10:47

A hajó, ahol a Tisza Párt elnöke szórakozott, egy kartellezés miatt nemrég súlyos milliókra megbüntetett cég tulajdona.

2024. augusztus 22. 10:47

Nyitókép: Ripost

Egy kartell-csalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján, félmeztelenül borozva eresztette ki a gőzt Magyar Péter – írja a Ripost. A Tisza Párt elnöke augusztus 20-án élő videóban közvetítette, ahogy kenyeret dagaszt, amiről később kiderült, hogy egy kartell-csalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján történt.

A Ripost fotósai lencsevégre kapták, amint az élő videót követően Magyar – láthatóan oldott állapotban – borozik és cigarettázik. Az egyik kósza pillanatban félmeztelenre vetkőzött a pártelnök.

Forrás: Ripost
Forrás: Ripost
Forrás: Ripost
Forrás: Ripost

Magyar Péter már a kenyérdagasztás közben is

arról panaszkodott, hogy nem ihat alkoholt mert akkor „letiltanák” a felvételt.


Brought to you by

A hajó, ahol Magyar Péter szórakozott, egy kartellezés miatt nemrég súlyos milliókra megbüntetett cég tulajdona.

Ordas Eszter, aki korábban az egyik megbüntetett kartell-cég tulajdonosa is volt, Magyar Péter fővárosi listáján a második helyen szerepelt. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. augusztus 24. 08:50
A lényeg, hogy vizet prédikál, és bort iszik. Na nem a finom szőlő nedűről van szó, hanem az életmódjáról. Cikizi, uszít a fideszesek ellen, hogy jachtoznak, amikor már nem először videózzák le jachtozás közben. Hibás ez a fickó! Jellemhibás.
Sulammit
2024. augusztus 23. 23:22
Láncdohányos, piás, puha hájas has és puha hájas körgyűrű. Nagy fej, tátott száj, túl vastag alsó ajak. Üres fej. Erőszakos természet. kíméletlen, érzéketlen emberféleség.
eFhlsanzláólénv
2024. augusztus 23. 17:33
Na! Így hazudoztok ti aljas nyomorult gecik! A sok szerencsetlen jóhiszemű honfitársunk meg benyalja a hazug szarházi írásaitokat. Gusztustalan férgek! Nembaj köcsög újságírók! Hazudozzatok csak MÉG MÉG MÉG! Erősítsetek meg benne mégjobban, hogy mennyire rohadt rendszert szolgáltok! MINDEN HAZUGSÁGOTOK JOBBAN ELLÖK A FIDESZTŐL! SZOPJATOK LE
kaqxar
2024. augusztus 23. 10:19
Ripost... Persze. Mint Volnernél, amikot szopatta a kurvát a fotón, "olvasónk küldte a fotót". Rogán AVHs emberei ezek - közpénzen. Csak hát Lölő, Szijj, Orbán klán brutális luxusa, vagy Orbi hármasiker hasa vakfoltra esik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!