Lövöldözés és tömegverekedés volt Ercsiben

2024. augusztus 10. 22:20

A Fejér vármegyei településen szombat délután ment egymásnak két csoport.

2024. augusztus 10. 22:20

Nyitókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Gázpisztolyokkal, botokkal, baseball ütőkkel és autókkal támadt egymásra két társaság Ercsiben – írja a Bors. A lap szerint a verekedés résztvevői közül többen megsérültek, voltak olyanok is, akiket kórházba kellett szállítani. Egy helyi lakos azt mondta a lapnak, hogy lövöldözés volt az utcájában, ezért a rendőrök nem engedték haza őket.

A Bors információi szerint a verekedőket végül a rendőrök fékezték meg, akik később is a helyszínen maradtak. A történtekkel kapcsolatban a lap megkereste a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahol elmondták:

„A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást. Az elsődleges rendőri intézkedések megerősített rendőri jelenlét mellett, jelenleg is folyamatban vannak a településen.”

 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2024. augusztus 14. 15:57
Csak kunfia csapott össze zsolakomarom balfasz cigrákkal..semmi látnivaló..
Kasa
2024. augusztus 13. 08:11
Retkes cigányok. A kórházi ellátást meg mi fizetjük. Meg amúgy mindenüket. Haszontalan parazita férgek.
Roadkill
2024. augusztus 12. 15:21
a cikkíró elfelejtette megemlíteni, hogy retekcigányok voltak, ez így nagyon felületes újságírás, kb olyan mintha azt írná " Reunion partjainál egy nagyobb méretű hal leharapta egy fürdőző lábát" mi a fasz van ezekkel a firkászokkal?
Spiritmonger
2024. augusztus 11. 23:19
nem történt semmi sem, c típusú polgáremberek sziesztáztak és hagyományőriztek egymás között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!