Lecsapolnak

2024. augusztus 03. 06:40

Orbán már 2022-ben bejelentette, hogy elfoglaljuk Brüsszelt, és azon mód le is csapoljuk.

2024. augusztus 03. 06:40
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Népszava

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

„Komolyan aggódom. Lehet, hogy lecsapolnak, illetve ezt még nem tudni egész biztosan. Attól függ, hogy woke vagyok-e vagy nem.

Megalakult tudniillik a »Woke busters« szervezet, az Alapjogokért Központ főigazgatója jelentette be. A lecsapolás az ő alapjoguk lehet. A céljuk, hogy »lecsapolják a woke mocsarat«, és ezáltal visszafoglalják a Nyugatot. Megjegyzem, Orbán már 2022-ben bejelentette, hogy elfoglaljuk Brüsszelt, és azon mód le is csapoljuk. Ebbe valami hiba csúszhatott, ezért most újra kell kezdeni, de nagyobb léptékben. Mit nekik Brüsszel! A cél az egész nyugati világ woke-talanítása, megszabadítása a »progresszív ármánykodástól«. Azoktól is, akik nem tudják, mi a woke, mert azért ez még nem kötelező.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kutyabobtail
2024. augusztus 09. 13:01
te undorító csíragyász, még élsz??? Dögölj meg és legyen átkozottul kínnal teli halálod. te féreg.
justiceforhungary
2024. augusztus 06. 22:35
Legyél átkozott, mocskos boszorkány 😡
valerian-0
2024. augusztus 04. 00:54
A múmia visszatért.
Katicza
2024. augusztus 03. 18:14
Ez a vén botoxos komcsi cenzor meg honnan a fenéből ugat már be? Ki ez? Kit érdekel? Az ideje lejárt. Erre folyton kotkodácsol a luvnya. Ezek mind ilyenek. Azt hiszik valakik, amikor akkor sem voltak azok, amikor mér volt titulusuk. Az ember lehuzza a WC-n, erre másznak elő a csatornából. Takarodna már a balatonra, lehet úszni, itt a nyár, jó a víz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!