Közelít a mérföldkő: Orbán simán veri az ellenzéket a TikTokon is, hihetetlenül népszerű a fiatalok körében (GALÉRIA)

2024. augusztus 21. 10:38

Tarolt a kormányfő a leginkább fiatalok által használt TikTokon, ahol Karácsony még éppen elcsípte a dobogót, Gyurcsány Ferenc nem túl népszerű, Magyar Péter pedig le van maradva.

2024. augusztus 21. 10:38
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A TikTok elterjedésével a legnépszerűbb hazai és külföldi politikusok sem kerülik meg a leginkább fiatalok által használt platformot, sőt, láthatóan egyre nagyobb elánnal igyekeznek a TikTokra is tartalmat gyártani.

A statista.com 2024. július adatai szerint a TikTok felhasználóinak száma döntően 18 és 34 év közötti.

Megnéztük, hogy cikkünk írásakor (2024.08.21-én) hány követővel rendelkezik Orbán Viktor és a legismertebb hazai, ellenzéki politikusok a TikTokon.

Gyűjtésünkből kiderült: a követők száma alapján az első helyért járó díjat a közel 200 ezer követővel rendelkező Orbán Viktor, a második helyet a közel 125 ezer követővel rendelkező Toroczkai László, míg a dobogó harmadik helyét a közel 96 ezer követővel rendelkező Karácsony Gergely érdemelte ki a TikTokon.

Magyar Péter, Dobrev Klára, Vitézy Dávid vagy éppen Vona Gábor követőinek számát az alábbi galériánkból tudhatja meg:


 

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. szeptember 09. 15:24
Simicska egy pitiáner, tehetségtelen, sikeresekre irigykedö, megbízhatatlan, ugrabugra volt fideszes. Hogy már nem fideszes, az csak azt bizonyítja, hogy a Fidesz egy öntisztuló párt, kiveti magából az ocsút meg a pozdorját.
Palatin
2024. szeptember 09. 15:19
Azon röhögök magamban, hogy a végén még az is elöfordulhat, hogy Magyar Péter, amikor már ö sem bírja a sok zöldfülü rajongójának a naivitását, kiáll a vakon hívö rajongói elé: "Köszi haverok, hogy támogattok, de álljatok már le az isten szerelmére, hát nem látjátok, hogy egy topis, szakadt, piás, bulizós ürge vagyok, nehogy már megválasszatok minisztertelnöknek, mert abba bele döglötök. Jó buli volt a Fidesz cikizése, de vége a mókának." A tömeg azonban csak hajtja tovább a verklit: "Nem igaz, nem hiszünk neked, igenis te vagy a mi megváltónk, légy a vezérünk, csak téged követünk". Erre MP elmenekül a rajongói elöl... MP bukása valóban akkor következik be, ha nyernek. Csak végig kell gondolni, hogy miért. Ha az uniónak nyal be, a magyarok rúgják ki, ha a magyaroknak nyal be, az unió rúgja ki. Csak egy legény van talpon, aki azt a spárgát meg tudja csinálni, hogy a magyar érdekeket sikerrel védelmezi és az uniót kordában tartja. EZ ORBÀN, AKIT SENKI NEM TUD ÜBERELNI.
Palatin
2024. szeptember 09. 15:14
Orbán pontosan tudja, hogy mit miért csinál és mindig igaza lesz. Ha a szívós munkabírását tekintjük: ORBÁN 1 GIGÁSZ Ha a politikai kreativitását tekintjük: ORBÁN 1 GÉNIUSZ Ha mint nemzetösszetartót tekintjük: ORBÁN 1 GARIBALDI Ha karizmáját, látnoki képességét tekintjük: ORBÁN 1 GURU Ha a békéért való bölcs kiállását tekintjük: ORBÁN 1 GHANDI
Lajoss
2024. augusztus 22. 14:40
Mindenki tudja,hogy mennyire "népszerű" a potrohos tolvaj a fiatalok között,hiába hazudoztok...🫠
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!