Kikosarazták Magyar Pétert – elhajtották a politikust

2024. augusztus 07. 19:03

Szentkirályi Alexandra szerint Gyurcsány és Karácsony csődbe vitték a nemzet fővárosát, nem érdemelnek még egy esélyt.

2024. augusztus 07. 19:03

Nyitókép: Képernyőfotó

Szerdán Magyar Péter egyeztetésre hívta Szentkirályi Alexandrát – erről a fideszes politikus maga számolt be a közösségi oldalán. Szentkirályi Alexandra a Tisza párt elnökének megkeresésére úgy reagált: 

A válasz egyértelmű: A Fidesz frakciója nem működik együtt és nem egyeztet azokkal, akik Gyurcsány Ferenc jelöltjét támogatják! Gyurcsány és Karácsony csődbe vitték a nemzet fővárosát, nem érdemelnek még egy esélyt!”

Korábban arról a Mandiner is beszámolt, hogy a baloldali pártok között elkezdődött a tapogatódzás, hiszen Karácsony Gergelynek csak úgy lehet meg a fővárosi közgyűlésben a többsége, ha Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc is mellé áll. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 08. 21:35
Lexi igazi fideszes vérbunkó…🤮🤮🤮
rizseslecso07
2024. augusztus 08. 16:13
A budapesti többségnek Karácsony kellett. Kapják meg, oszt kész. Ők akarták, biztos volt rá okuk. Mit kell ezen annyit tökölni.
csapláros
2024. augusztus 08. 12:06
birozsleta...2024. augusztus 07. 22:30 ..."a Karácsony Gergellyel történt egyeztetésem után, az összes fővárosi frakció vezetőjét megkerestem Budapest jövőbeni kormányozhatósága érdekében."... "a TISZA Párt semmilyen pozíciót... csak fontos ügyek mentén előterjesztések támogatása, ha az összes eddigi poltikai- és cégvezető menesztésére kerül"... Ja, ja: hozza Gyuri bácsi, a "keresztapa" FELTÉTELEIT, hogy milyen körülmények között is fogják az apanázst kapni. Ezek egyike a menesztések és az ÁTVILÁGÍTÁS: ha jó elvtárs, nyerte a pályázatot. Ha már a felső vezetésben a liberálnáci takony a többség, akkor ezt naná, hogy következetesen kell végig vinni, nehogy lentebb szarjanak bele a LIBERÁLNÁCI ventillátorba. Alexandra egy elterelő hadművelet, figyelmeztetés, hogy kisleány ő ahhoz hogy a továbbiakban kinyissa a pofáját, különben csattogni fog az a bőröv...
csapláros
2024. augusztus 08. 11:52
tizennyolcfok 2024. augusztus 07. 23:13 ..."ez az ostoba liba, balekszandra semmit nem tanult abból, hogy miért éd mekkorát bukott a választáson. de ez a jó irány, csak így tovább. a katatón gyurcsányozás a legutóbb is tökre bejött."... Ezt úgy írod, MINTHA az Alexandra bombázná NAPONTA az üzeneteivel a poloskapetit, és nem ez a SZARCSIMBÓK jelentkezne be Soros Gyuri, mint KERESZTAPA megbízásából, hogy tudassa és ELFOGADTASSA azt, hogy ki is az ÚR a fővárosban, akitől a Gyuri bá' utasításait várhatják... Fegyőr: süllyesztő, Makizaj: süllyesztő, Lotyapofa-Lamantin páros (Lamantin érdemei elismerése mellett, és persze a két Eus jól teljesítő, de sajna eredménytelen szűzkurva, a Csekkata-Donáth páros is) : süllyesztő. A kurvák és a latrok tehát cserére kerültek, most Poloskapeti a helyi főnök, akár tetszik a LIBERÁLNÁCI ballibbant csürhének, akár nem. Az ebben való motorozásnak tanúja tehát a Mandi olvasó is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!