Hölgyeim és Uraim, íme a Magyar Újságírók Országos Szövetségének alelnöke

2024. augusztus 15. 21:17

Most éppen azon triumfál, hogy Schiffer András talán nem jut el a közönséghez, különben is ki kíváncsi rá.

2024. augusztus 15. 21:17
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnard

„Hölgyeim és Uraim, íme a Magyar Újságírók Országos Szövetségének alelnöke. Tudják az, akinek a Messiás-szekta vírusként terjesztette kijelentését, amelyben elítélte Rónai Egont, mivel utóbbi egy műsorban merészelt műsorvezetőként eljárni és nem mikrofonállványként. A MÚOSZ-alelnök azonban a pártállami rádióban azt szokta meg, hogy a politikai seggeket kinyalják, és ezt várja másoktól is. Most éppen azon triumfál, hogy Schiffer András talán nem jut el a közönséghez, különben is ki kíváncsi rá. 

A MÚOSZ-alelnök természetesen téved, Schiffer minden megnyilvánulására tízezrek kíváncsiak, ezt bárki könnyen ellenőrizheti, kivéve nyilván Vicseket, aki egy nagy kiadó online-divízió vezetőjeként (mert az elvtársak azért gyorsan megtalálták a helyüket a kapitalizmusban) összekeverte a Wikipédiát a Google-lal. Persze ez nem verseny, nem választás, minden releváns véleménynek, megközelítési módnak, hangütésnek joga van eljutni a közönségéhez. A 444-nek és a Magyar Nemzetnek is, én tényleg soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassam azokat, akik nem értenek egyet velem. Igaz, nem is vagyok az újságírószövetség alelnöke”.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cicologus
2024. augusztus 17. 15:45
amilyen újságot írnak ezek az még wc papírnak is rossz.
nemmondom
2024. augusztus 17. 15:24
Azt még megértem, hogy Vicsek a néhai Autóklub adóját einstandoló Klubrádió vezérigazgató helyettese lehetett -ahol van sok igazgató, oda kell egy kisfőnök is - de hogy a MUOSZ alelnöke legyen?
Obsitos Technikus
2024. augusztus 16. 17:01
Patkányfészek élén mocskos komcsi besúgó.
titi77
2024. augusztus 16. 12:49
a muosz meg ki a faszt érdekli? ennyi erővel én is lehetnék az elnöke. lásd: gy.f. sportminiszter volt,aztán még úszni sem tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!