Elárulta az adatvédelmi hatóság vezetője, mi volt a gond Magyar Péter akciójával (VIDEÓ)

2024. augusztus 28. 11:59

Harminc napja van, hogy megszüntesse a jogsértést, ha nem, további szankciókkal kell számolnia.

2024. augusztus 28. 11:59

Nyitókép: Magyar Péter botrányos távozása az ATV stúdiójából. Utána született a jogsértő Facebook-poszt. Fotó: ATV/képernyőkép.

Magyar Péter jogot sértett, mikor a Facebookon nyilvánosságra hozta az ATV több munkatársának vallási hovatartozását, a jogsértést megállapító testület pedig felszólította, hogy 30 napon belül törölje az ominózus Facebook-posztot. Péterfalvy Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hatóság elnöke a Hír TV Napi aktuális című műsorában elmondta, a hatóság a vizsgálat során megkereste Magyar Pétert, aki válaszában nem ismerte el, hogy jogellenes adatkezelést követett el. 

Péterfalvy szerint Magyar jogsértést követett el, miután azoknál az ATV-s munkatársaknál, akiknek vallási hovatartozását taglalta, bár nevet nem írt, pozíciót igen, így viszont könnyen beazonosíthatók lettek, hiszen a tévéműsorok végén megjelenik a stáblista. 

Péterfalvy Attila a Hír TV adásában beszélt Magyar Péter jogsértéséről.

Mint ismert, Magyar azok után hozta nyilvánosságra a tévések vallási hovatartozását, hogy emlékezetes módon, botrányos körülmények között vonult ki az ATV stúdiójából és hagyta ott a műsorvezető Rónai Egont.

A hatóság felszólította, hogy 30 napon belül törölje az ominózus Facebook-posztot, ha nem teszi meg, közigazgatási eljárás keretében további szankciók várhatnak rá, bírság kiszabása is felmerülhet. 

Az érintett televíziós dolgozók polgári peres úton vehetnek elégtételt Magyaron. 

A beszélgetést itt nézheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában



 

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira004
2024. augusztus 28. 21:13
MP demokráciája jog és törvény nélküli.
Palatin
2024. augusztus 28. 16:25
Magyar Péterrel már ott kezdödik a baj, hogy ö emberileg is egy összeférhetetlen, abnormális egóval rendelkezö pszichikailag labilis, kiszámíthatatlan, önmagát erösen túlértékelö, robbanékony személy, akinek fö motivációja a bosszú, a revans. Mint ilyen politikusnak teljesen alkalmatlan. Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj. Népünktöl áldást te soha ne remélj. Most már nyilván mindenki elhiszi, hogy amit Varga Judit mondott erröl a modortalan, eszelös, szociopata nyikhajról, a valóban igaz. Ez a fickó nem úra se a szavainak, se a tetteinek. Úgy viselkedik, mint egy karácsonyi vásárra betévedt vadkan. Le fog zuhanni a csillaga, úgy mint 1956-ban az ötágú vöröscsillag a Csepelmüvek homlokzatáról. Már a leghangosabb, leglelkesebb támogatói is kezdenek egyre nagyobb távolságot tartani töle. Elég gyorsan ki fog derülni, hogy a fickó egy tök alsó.
Palatin
2024. augusztus 28. 16:24
Egy politikailag egészséges ösztönü, érzelmü és tudatu ember Magyar Pétert ránezésre megveti. Lerí a képéröl a pofátlan, léha, üresfejü pökhendiség. A kilazult agyúak bálványa az ország legmegvetetttebb embere lesz 1-2 év múlva. Magyar Péter egy rafinált, zavart pszichéjü szélhámos. Magas gázsival Brüsszelben akar lébecolni, alámerülni a brüsszeli éjszakában. Neki ez volt a célja és elérte. Esze ágában sincs bármivel is foglalkozni. Jobb, ha senki nem vár töle semmit, ha az illetö nem akar csalódni benne. Egy év múlva a választói úgy fogják utálni, mit egy lapát fekáliát, de külfödi mecénásai is csalódni fognak benne. A buli-üggyel kapcsolatban számára a szellemi fogyatékossággal párosult patológikus psziché enyhítö körülmény lehet. Ha rendesen megvizsgálják, van esélye, hogy felmentik. Akiket MP, ez a kis nyikhaj szélhámos, át tudott verni, és rászavaztak, azokat az unokázós csalók még akkor is át tudják verni, ha az illetöknek nincs is unokájuk
Palatin
2024. augusztus 28. 16:24
Magyar Péter kamuakciói nevetségesek. Karácsony is szaladgált a metrókocsikban a hömérövel, amikor a föpolgármesterségért kampányolt. Meg is igérte, hogy a metrokocsikban lesz klimatizálás. LETT? Hányszor lehet embereket ugyanazzal a trükkel átverni? Szerintem, akit ugyanazzal a trükkel kétszer át tudnak verni, az nem képes tanulni, egy jelentösen csökkent intelligenciájú egyén. Nos ök MP rajongói Magyar Péter életében még semmi hasznosat nem csinált. Nincs mögötte semmi hozadék, ez az ember egy ingyenélö volt és az is marad, mert politikai szélhámosságból akar luxus életet varázsolni magának. Igen ez megy a "demokráciában", ahol üres igéretekkel is lehet egy senkiböl "valaki". MP10-milliókat vett fel korábban is olyan poziciókban, ahol még bejárnia sem kellett. Ö maga volt a két lábon járó pénzpocsékolás. Nagyobb naivitást el sem tudok képzelni annál, mint hogy valaki ettöl az embertöl valamilyen pozitiv politikai teljesítményt elvárjon. Dumálni, igérgetni tud, de azt sokan tudnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!