Ha jól értem a fejlődést, akkor a megváltó szeptembertől minőségellenőrként folytatja

2024. augusztus 28. 08:18

Ezért szervez rajtaütéseket.

2024. augusztus 28. 08:18
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

Nyitókép forrása: Ripost

„Ha jól értem a fejlődést, akkor a megváltó szeptembertől minőségellenőrként folytatja, ezért szervez rajtaütéseket. 

Amúgy kurva jó kis jutúba-sorozatot lehet gyártani ebből. A második évadban majd adóellenőröket követünk a munkában.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paracelsus-2
2024. augusztus 28. 21:12
Áronka képes leírni kettőnél több mondatot úgy, hogy értelme is legyen? Szégyen! A jobboldalon dagonyázó ún. újságírók semmilyen értelmezhető teljesítményre nem képesek. Förtelmes. Senkiházi, tehetségtelen, megélhetési majmok.
ipolypart2
2024. augusztus 28. 15:30
Ennek a nyálgépnek a kezében állandóan vagy cigi vagy sör van. A másikban meg telefon. Tiszta függő az ürge.
Skywalker_bp
2024. augusztus 28. 12:27
Savanyú a szőlő, mi, Ambrózy. Már március 15-én pofára estél, amikor felvonultak a lájkok. 🤣🤣🤣 Érzékeled rendesen a valóságot te is. És szemmel láthatóan nem tudtál magadhoz térni abból, hogy árad a Tisza. Pedig ez még csak a kezdet. A képlet pedig egyszerű. Le kéne állítani a hatalomgyárat. Az ipari tolvajlást. A nepotizmust. A propagandát. A személyi ambícióra huzalozott küloolitikát. De erre nem vagytok ti alkalmasak. Túl zsírosak már a széljobbos ülepek. 🤣🤣🤣.
august
2024. augusztus 28. 10:57
:)) Nem politikusnak készül Magyar, hanem zsűri-elnöknek. Ő mondja meg merre van az előre, és ki a propagandista a hazában. A kórházak és iskolákban tartott vizitek után a második műszakba az éjszakai szórakozóhelyek értékelését fogja szervezni, szigorúan előjegyzéses beléptetéssel, kép és hangfelvétel lehetőségének kizárásával. Azt majd ő biztosítja élő fészbukos bejelentkezéssel. Amúgy itt említette valaki korábban, hogy soha nem gondolta volna senki, hogy jakabnál és Gyurcsánynál gusztustalanabb alak valaha megjelenhet a politikában. És íme megtörtént.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!