Dmitrij Medvegyev megalázta és megszégyenítette Európa megmentőjét, Putyin első számú tanítványát, Orbán Viktort

2024. augusztus 22. 18:47

Úgy beszélnek róla, mint az utolsó rongyról.

2024. augusztus 22. 18:47
Pottyondy Edina
Pottyondy Edina
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Dmitrij Medvegyev arcon köpte Magyarországot, fekáliával kente össze a magyarok felé nyújtott baráti jobbját, megalázta és megszégyenítette Európa megmentőjét, Putyin első számú tanítványát, Orbán Viktort. 

A második legbefolyásosabb orosz politikus olyan hangnemet engedett meg magának a magyar miniszterelnökkel szemben, amire még Présember sem vetemedett. Azt a békaharcost szúrta hátba, aki elárulta európai szövetségeseit, aki cserbenhagyta lengyel testvéreit, aki megtagadta Magyarország ezeréves történelmét, Szent István örökségét, csak azért, hogy Oroszországnak tetsző békét teremtsen. És ennyi aljasság, gerinctelenség és hazudozás után mi az orosz hála? Mivel fizetik ki a köpcös békekipcsakot? Azzal, hogy úgy beszélnek róla, mint az utolsó rongyról. 

Íme Dmitrij Medvegyev nyilatkozata: »Miután a neonácik terrorcselekményt követtek el a kurszki régióban, minden a helyére került. VÉGE AZ ILLETÉKTELEN KÖZVETÍTŐK ÜRES FECSEGÉSÉNEK A BÉKÉRŐL. Most már mindenki mindent ért, még ha nem is mondja ki hangosan. Rájöttek, hogy addig nem lesz több tárgyalás, amíg az ellenséget szét nem verjük.« Ilyen arcátlan tiszteletlenséget! Ilyen hálátlanságot! Ilyen korlátolt butaságot! Fel vagyok háborodva!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bubajbela
2024. augusztus 25. 14:41
Ettől volt (az első?) igazi orgazmusod?
Nimril
2024. augusztus 25. 14:01
Ha "kipcsakozni" lehet balról, akkor zsidózni is lehet jobbról? Csak kérdem.
Nimril
2024. augusztus 25. 13:57
"Úgy beszélnek róla, mint az utolsó rongyról." Rólad beszélnek így, és milyen igazuk van. :) :):) Na, takarodj!
atti64
2024. augusztus 25. 09:01
FASZBUKOS HULLADÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!