Bodrogi Gyula: Gratulálok Fásy Ádámnak, megérdemelte, megdolgozott érte!

2024. augusztus 20. 12:18

„Bármibe fogott is, azt sikerre vitte, márpedig ezt kevés ember mondhatja el magáról” – fogalmazott a színész.

2024. augusztus 20. 12:18

Nyitókép: Facebook

Mint ahogyan a Mandieren megírtuk, Fásy Ádám a Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést kapott a magas színvonalú munkájáért.

Ezt is ajánljuk a témában

„Gratulálok ezúton is Fásy Ádámnak! Megérdemelte, megdolgozott érte! Ahogy én látom, lépésről lépésre építette fel önmagát. Bármibe fogott is, azt sikerre vitte, márpedig ezt kevés ember mondhatja el magáról”

– jelentette ki Bodrogi Gyula a Magyar Nemzet beszámolója szerint.

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mnmn
2024. augusztus 20. 17:30
Nem kell bántani szegényt, tudjuk be a korának!
paracelsus-2
2024. augusztus 20. 15:40
Meddig rontja még itt a levegőt ez a vén tróger? Siess, Buzik elvtárs, várnak már odaát!
mandala-3
2024. augusztus 20. 14:23
Bodrogi művész úr hány éves is??? Nem csodálnám ha betekintett volna hozzá a demencia. Ha nem , akkor meg ironizál.
macska
2024. augusztus 20. 14:21
Talán a Mandinernek ezt a részt kellett volna kiemelnie: "Fogas Ottó, a szegedi Móra Ferenc Múzeum igazgatója: „Ha valaki, akkor Fásy Ádám megérdemelte ezt a kitüntetést. Most jár harmadszor a Munkácsy-vándorkiállítás Szegeden. Mindenkiben kialakul egy kép arról, akit csak hírből ismer. Amikor személyesen megismertem Fásy Ádámot, mint a Munkácsy Alapítvány elnökét, pozitívan csalódtam benne. Az a kultúrmisszió, amit ő teljesít, tiszteletre méltó és példamutató. Emberfölötti munkával igyekszik elérni, hogy minél több magyar ember ismerje meg Munkácsy festészetét. Méltó díj az arra méltó embernek.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!