Azon kívül, hogy HAJRÁ, HÁMORI LUCA; ezúttal azt is leírom: VIGYÁZZ MAGADRA!

2024. augusztus 03. 08:47

Szóval a döntés megszületett: holnap Imane Khelif újra ringbe lép! Így vagy úgy: ez SZÉGYEN, méghozzá leginkább a sporvezetők szégyene.

2024. augusztus 03. 08:47
null
Vujity Tvrtko
Vujity Tvrtko
Facebook

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

„Kommentár nélkül: a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem lát okot Imane Khelif felfüggesztésére, így az algériai ökölvívó szombaton folytathatja a küzdelmet, méghozzá a magyar Hámori Luca ellen. Tényként leszögezhetjük: Imane Khelifet tavaly menet közben kizárták a világbajnokságról, miután a sportági szakszövetség nemi tesztjén nem felelt meg, így megtiltották, hogy nők ellen boxoljon.

Tudni kell, hogy a legutóbbi olimpiáig a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség szabályai alapján kvalifikáltak a sportolók (amelyek alapján tehát Imane Khelif NEM INDULHATNA a nők versenyében), ugyanakkor a folyamatos botrányok miatt a szabályok megállapítása átkerült a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz, akik viszont engedélyezték a sportoló(nő) indulását. Így vagy úgy: ez SZÉGYEN, méghozzá leginkább a sporvezetők szégyene. Azoké, akik évekig nem adtak konkrét és egyértelmű válaszokat. Azoké, akik engedték, hogy ez a korábban orvosolandó probléma az olimpia kellős közepén robbanjon. Azoké, akik engedik, hogy nőket, sportszervezeteket, az olimpia nemes eszméit megalázzák. Azoké, akik teszetoszaságukkal elérték, hogy végtelenül megalázó módon egy ember nemiségéről vitázon az egész világ! Azoké, akik testi és lelki veszélynek tesznek ki kiváló sportembereket! Azoké, akik -magukon kívül- lejáratnak egy sportágat! Azoké, akik képtelenek igazi sportemberként viselkedni. Azoké, akik a saját szabályainkat sem tisztelik.
Az ökölvívás irányítói mindig is büszkén vallották, hogy sportágak az ellenfél tiszteletéről szól. Mindenki döntse el, hogy maguk a sportvezetők megfelelnek-e ennek a nemes gondolatnak…

Szóval a döntés megszületett: holnap Imane Khelif újra ringbe lép! Azon kívül, hogy HAJRÁ, HÁMORI LUCA; ezúttal azt is leírom: VIGYÁZZ MAGADRA!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. augusztus 03. 18:51
Azt gondolom a meccs után, hogy: 1. Senkinek nem kellett volna kiállni ellene 2. Ez a nemzeti szakosztályok felelőssége is 3. Meggyőződésem, hogy ez a férfi a női bokszmeccsen a WOKE-VILÁG legkifejezőbb szimbóluma, és nem a sok hímringyó sátáni vonaglása a megnyitón. 4. Azok, akik a woke-ot az útjára indították, nemcsak a női nemet kasztrálták, hanem kimondottan nőgyűlölők, életellenesek, az élet meggyalázói (születésig engedélyezett abortusz, szabad eutanázia, a pedofília relativizálása). 5. A woke-órület célja az emberi humánum feloldása, annulálása, a lélek elpusztítása, azaz a legnagyobb káosz. Az a megérzésem, hogy az (ok), akik a woke-ot a bolygóra szabadították a teljes pusztításban utaznak, ami a háború eszkalálásától nem elválasztható. Ez nyilván intuíció, de a jelenségek időbeli megjelenése, a politikában való zászlóra tűzése, a háborús erőkhöz kapcsolódó jelenség. Ez az állítás nyilván megkérdőjelezhető, de nem cáfolható. A világunk biológiai rendjének felborítása tény
pipa89
2024. augusztus 03. 18:50
Nekünk Lucára jobban kell vigyáznunk, és nem kiszolgátatni a férfiaknak a ringben. Nekünk a woke-al van harcunk és ehhez nem kell a nőinket bedobni a farkasok közé. A farkasokat ránk szabadítókat kell leszedni!
catalina11
2024. augusztus 03. 14:02
Így vagy úgy: ez SZÉGYEN, méghozzá leginkább a sporvezetők szégyene." ezek nem sportvezetők, hanem politikai vezetettek..
Pandaka pygmaea
2024. augusztus 03. 11:26
Dedu bazmeg, ennek a faszinak nincs semmilyen pinája (már elnézést), miről beszélsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!