A többi volt kommunista országgal szembeni előnyünk az EU csatlakozásunkat követően elpárolgott

2024. augusztus 13. 17:23

Amíg nem leszünk képesek arra, hogy előítélet mentesen leüljünk a másik oldal képviselőivel eszmét cserélni, addig nem fogunk tudni közös nemzeti célokat sem meghatározni.

2024. augusztus 13. 17:23
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Azok a reakciók, amelyek a Bayer Zsolttal folytatott vitánk kapcsán – főleg a baloldalról – érkeztek, tökéletes látleletei annak, hogy miért nem tudja hazánk évtizedek óta kihasználni a lehetőségeit. Az indulat, az elvakult gyűlölet, amely nem hajlandó a másik felet még meghallgatni sem, vitatkozni pedig különösen nem kíván semmiről, mert olyannyira biztos a saját igazában, nos ez a tragikus magatartás gátolja Magyarország igazán sikeressé válását. Ez is az egyik oka annak, hogy a többi volt kommunista országgal szembeni előnyünk, amely tetemesnek számított a rendszerváltás után, az EU csatlakozásunkat követően elpárolgott. Amíg nem leszünk képesek arra, hogy előítélet mentesen leüljünk a másik oldal képviselőivel eszmét cserélni, addig nem fogunk tudni közös nemzeti célokat sem meghatározni.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Ki hitte volna, hogy a Nyugat hamarosan ugyanolyan szellemi-lelki-erkölcsi pöcegödörré fog változni?

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. szeptember 13. 21:15 Szerkesztve
“Ez is az egyik oka annak, hogy a többi volt kommunista országgal szembeni előnyünk, amely tetemesnek számított a rendszerváltás után, az EU csatlakozásunkat követően elpárolgott.” Ez hülye. Mivel voltunk előrébb mint az NDK vagy a csehek? A lemaradásunkért meg egyébként azok a kormányok tették a legtöbbet ahol ő is miniszter lehetett.
igazmagyar
2024. augusztus 15. 13:00
Fodros Gáborka! Én úgy vélem, a te agyad párolgott el már elég régen, de sajnos még nem szóltak neked. Behívnak különböző vitaműsorokba, és te mondod a begyakorolt hülye dumáidat, aminek a valósághoz semmi köze. Egy hazaáruló senki vagy, szavaid értéke egyenlő a lepke finggal. Sajnos ilyenek is élnek közöttünk.
MaBaker
2024. augusztus 15. 09:02
Fodor azt mondja, hogy csak a hazaárulás kifizetődő
2024. augusztus 14. 21:51 Szerkesztve
Elmagyarázná valamelyik talpnyaló orbánszoponc, hogy miért jobb az, ha Lölő vagy Ráhél kúró Tiborcz nyeri el a közbeszerzéseket sokszoros túlárazással, majd külföldön költik el az osztalék formájában kilopott közpénzt? Mert egy valódi versenyben nyerő külföldi cég is kiviszi ugyan a hasznot, de legalább nem lesz túlárazás. A Lölő jachtját sem idehaza építik magyar hajóépítők. A lővé ugyanúgy kimegy az országból! Tehát miért jobb is ez így a magyaroknak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!