Egy hét alatt jutottunk el az oroszokig

2024. augusztus 07. 16:41

Ki hitte volna, hogy a Nyugat hamarosan ugyanolyan szellemi-lelki-erkölcsi pöcegödörré fog változni?

2024. augusztus 07. 16:41
KÖNNYGÁZ
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

„A felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan angliai gyerekgyilkosságok után írtam:

»Azt hiszem, azt gondolom, azt érzem, ez az a pont, ahonnét nincs visszatérés. Ahonnét nem lenne szabad meghátrálni.

Egy Ruandából származó állat bement egy kisvárosi napközibe, ahol öt-hat éves kislányok táncoltak, és elkezdte módszeresen megkéselni őket. 

Hármat megölt, öt továbbra is válságos állapotban van, továbbiak súlyos sérültek, miképpen a védelmükre kelő felnőttek közül is többen életveszélyes állapotban vannak.

Minek nevezzük azt az élőlényt, aki öt-hat éves kislányokat öl meg? Kártékony állatnak. Pestises patkánynak. Ugyanis az. 

És nincs az a társadalom, amelyiknek el kell viselni az ilyenek jelenlétét, létezését. S úgy tűnik, az angol társadalom is eljutott tűrőképessége határához. Az iszonyat után ugyanis zavargások törtek ki, először a szörnyűség helyszínén, majd Londonban is. És lássuk be, ez a legtermészetesebb, legelemibb, legérthetőbb reakció, ami ilyenkor történhet.

Ezt is ajánljuk a témában

Hogy a zavargások szörnyűek? Hát persze, hogy azok. Hogy a tüntetők teljesen értelmetlenül és idióta módon viselkedtek, amikor rátámadtak a saját rendőreikre? Igen, értelmetlenül és idióta módon. Hogy nem volt helyes reakció rátámadni a közelben lévő mecsetre? Minden bizonnyal nem, de itt azért tegyük hozzá, hogy amit terrorban, életellenes bűncselekményekben, erőszakban, megfélemlítésben és minden egyéb szörnyűségben az angol társadalomnak el kellett viselnie az elmúlt években, amióta elhitették velük, miszerint »a terror a nagyvárosi élet része«, szóval mindezen iszonyat döntő többségét ilyen-olyan és amolyan radikális meg terrorista muszlim migránsoknak köszönhették, és talán nem csoda, ha kezdik feladni a türelmüket ezekkel szemben.

És miért is ne adnák fel? Ráadásul azzal is szembesülniük kell naponta, hogy államuk és rendőrségük kettős mércét alkalmaz ebben a felbomló és széteső társadalomban. Mert a letagadhatatlan – az elkövető vagy az elkövető mögött álló terrorszervezet által bevallott – terrorcselekményeken kívül minden más esetben gondosan elhallgatják az indítékot, az elkövető származását, maszatolnak, félrebeszélnek, hazudoznak, állandóan holmi »pszichés zavarokra« hivatkoznak, magyarázatokat keresnek, a többségi társadalmat hibáztatják, felmentéseket fabrikálnak, és mondjuk ki tizedszer is, azt is megpróbálják elhitetni velük, hogy mindez valamiféle természetes velejárója az életnek.

Nincs, mert nem lehet társadalom, amelyiknek ezt el kell viselnie, amelyiknek ezzel együtt kell élnie.

Mindezt fenntartom. S ha megnézzük, mi történt azóta, még mélyebb lehet a meggyőződésünk, hogy igazunk van. S ezt abból vezethetjük le a legpontosabban, legmegbízhatóbban, ahogy a hazai és nemzetközi mocsoksajtó tálalta és tálalja az ügyet azóta is.

A 444 így kezdte Rényi Pál Dániel tálalásában: »Mióta a rendőrség megnevezte a késelőt, Axel Rudakubanát, a bevándorlókkal szembeni indulatok még magasabbra csaptak. És különösen magasra azután, hogy egyes csatornák álhíreket kezdtek el terjeszteni az illető vallásával és hátterével kapcsolatban. Az indulatok vasárnap Rotherham városában is elszabadultak, ahol erőszakos tüntetők körbevettek egy bevándorlók lakta szállodát a város szélén. Többen betörtek az épületbe, berúgták az üvegablakokat, üvegekkel és más tárgyakkal dobálták a rendőröket és az épületet, és huhogtak: Az összecsapásokban legalább egy rendőr megsérült, aki társaival együtt megpróbálta megakadályozni, hogy a feldühödött tömeg bejusson az épületbe. Ugyanott a tüntetők felgyújtottak kukákat is, oszlatásukra könnygázt is bevetettek. Az elkövetők közül többen maszkot viseltek.«

Remélem, értik a fontos üzeneteket: »Bevándorlókkal szembeni indulatok« – ó, Istenem, és tényleg, vajon miért nem az izlandi bálnavadászok meg a Yorkshire-i birkapásztorok elleni indulatok csapnak ilyenkor magasra? »Huhogtak« – huhuhú, ez a kedvencem… 

»Kukákat gyújtottak fel és maszkot viseltek« – ez a szélsőbalos, rohadt komcsi, antifa zavargások szokásos forgatókönyve, de akkor valamiért soha nem zavarja ezeket a gazembereket.

(De erre majd még más összefüggésben mindjárt visszatérünk.)

Aztán a 444-en Kaufmann Balázs folytatta – íme a gazemberek világmagyarázata: »Neonáci csoportok, Andrew Tate és Nigel Farage fűtik a brit zavargásokat, és ehhez az X asszisztál nekik.«

Hát persze. Hát mi más is fűthetné ezeket a zavargásokat?

A lassan két évtizedes tapasztalat az angol társadalomra rászabadított migránsok elviselhetetlenségéről, riasztó, bénító és szemmel láthatóan soha fel nem adott kulturális-társadalmi különbségéről, amely egész egyszerűen nemcsak lehetetlenné teszi beilleszkedésüket és normális, a többségi társadalom elvárásai szerinti életvitelüket, de eszük ágában sincs erre törekedni?”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ghorvat37
2024. augusztus 14. 11:39
Furcsa ezt olyan ember tollából olvasni, akinek nagyapja előbb bizonyítottan a nyilasok zsidóüldöző orvosa volt, majd az ötvenes években önként jelentkezett besúgónak, és hálózati személyként a hatvanas évekig jelentett a társairól! Egy volt nyilas és komcsi besúgó leszármazottja, egy nyilasunoka, aki maga is a baloldal talpnyalójaként a balliberális Népszabadság főmunkatársa volt 1993-ig. Igazi mesteri köpönyegforgató véglény, aki jelenleg Magyarország fő gyűlöletgenerátora. Az ő szavaival élve: vannak a patkányok, vannak mocskos g.cik, és van a Bayer.
Palatin
2024. augusztus 10. 12:04
A történelmet valójában a primitiv emberi pszichológia egész népekre, civilizációkra kivetült kollektiv lelki motivációi formálják. Itt van pl. az a kérdés, hogy "Miért nincs mindig béke, hiszen az olyan jó." A válasz nagyon egyszerü. Azért nincs mindig béke, mert békében a konkurenseink, az ellenlábasaink és mindenki, akiket nem szeretünk, azok is jól érzik magukat, szépen fejlödnek és ha nem vigyázunk elöbbre jutnak mint mi. Ez ellen tennünk kell s mivel ez szép szóval nem szokott sikerülni oda kell csapni eröszakkal. Ez mindig így volt és így is lesz. A valódi probléma az, hogy a fegyverek egyre "tökéletesebbek, intelligensebbek" (hogy lehet ilyet állítani gyilkolóeszközökröl, az egy másik örület) és könnyen okozhatják az emberi faj teljes kipusztulását. Eközben az emberi motivációk, indulatok nem nöttek fel ehhez, igy gyakorlatilag idióták kezében van az emberiség sorsa. Én azt állítom ennek alapján, hogy az emberiség sajátkezü pusztulása elkerülhetetlen.
Palatin
2024. augusztus 10. 11:51
Az EU egy gyarmattartó birodalommá szeretne válni, ahol a nyugat-európai tagállamok uralkodnának (néhány vazallussal) a keleteurópai tagállamok felett. Az EU rosszabb, mint a szovjetek vezette "béketábor" volt. Akkor azt hittük, hogy a Nyugat a menyország, de ma már látjuk, hogy elöbb-utóbb a pokol lesz. Óriási elönyei vannak annak, hogy mi szegény ország vagyunk, mert egyrészt könyebb távoltartani a migránsokat, másrészt a jólét nem vesz el az eszünket. Ez gúnynak tünik, de nem az. Nézz körül a világban, jönnek fel az egykori gyarmatok, azok tele vannak tervekkel, perspektivákkal. ès mi van Nyugaton, a volt gyarmat- és rabszolgatartó népeknél? Ott letargia van, visszaesés, zürzavar, a migránsok kezdik átvenni a hatalmat. A Nyugatiak olyanok mint az exhibicionisták, csak nem a csupasz nemi szerveikkel sétálgatnak körbe a világon, hanem a fegyvereikkel, azzal rezzegetik a békés népeket.
blondiner
2024. augusztus 09. 16:25
Igen, úgy kezdődött, hogy visszaütött :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!