A normalitás és a szép csöndes lázadása

2024. augusztus 01. 17:41

Ideje eltakarítani a sátánista gazembereket a NOB-ból is.

2024. augusztus 01. 17:41
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Fotó: Isabelle Souriment/Hans Lucas via AFP

„A leírhatatlanul undorító, sátánista – tehát eo ipso kereszténygyalázó – olimpiai megnyitóünnepség megtette a maga hatását. Az undorító sátánisták ünnepeltek, a normális világ felháborodott.

A szervezők, az illetékesek és a felelősök pedig igyekeznek eltüntetni a nyomokat, már a NOB hivatalos oldaláról is törölték az egész pöcegödröt. De hiába. Mindez immár beleégett az agyakba, kitörölhetetlenül.

S a normalitás, a szép csöndes lázadásba kezdett. Vagyis megszólalt és megszólal, egyre több helyről, egyre több képviselőjén keresztül.

Mel Gibson így nyilvánított véleményt:

»A franciaországi olimpiai ceremónia kigúnyolta a hitemet. Kiknek gondolják magukat, akik képesek erre? Az, hogy női úszásban egy biológiai hímnek adják át az aranyérmet, már ezért bojkottálom a versenyeket, de ez a vétség megpecsételte az egészet. Ki találta ki és tervezte ezt az egészet?« Azt már csak én teszem hozzá: vajon lesz felelős? Lesz, aki lemond? Dehogy!
 

Majd megérkezett Rohff, a madagaszkári származású rapper, aki amúgy egy nagy barom, egy erőszakos, agresszív idióta barom, nem sok nyomot hagyott rajta, hogy 1985 óta él Franciaországban, Európában, többször elítélték már mindenféléért, tiltott fegyvertartásért és fegyverhasználatért, garázdaságért, családon belüli erőszakért – szóval ő a beilleszkedni nem képes és nem is hajlandó, teljesen feleslegesen itt levő, kártékony és eltakarítandó migráns egyik mintapéldánya, de muszlimként mégis figyelemreméltó, amit mondott a megnyitó után:

»Egy gondolat a keresztényeknek, akik hozzánk, muszlimokhoz hasonlóan tisztelik a Könyv embereit. Sajnos az olimpiai játékok ünnepségén a sátánizmus a nyilvánosság előtt, az egész világ szeme láttára szabadult el. A vallások megvetése most írta be magát a történelembe. Már csak az Antikrisztus hiányzott… Egy olyan szabadtéri okkult szertartás szemtanúi lehettünk, amelynek ráadásul a privát szférában kellett volna zajlania. Nem untatlak a részletekkel, csak egy morbid szimbólumokkal teli horrorfilm! Sajnos, ez minden, amire emlékezni fogunk róla. Franciaországot úgy kigúnyolták, mint még soha. Megvolt a végső lehetősége, hogy tisztességgel és becsülettel képviselje szép értékeit. Milyen szomorú!«

Hát, bizony...

Aztán megszólalt a szerb teniszcsillag, Novak Djokovics is, s sportolóként talán az ő megnyilvánulása volt a legfontosabb. Djokovics ezt mondta a nyitóünnepség szervezőinek:

»Elsősorban ortodox keresztény vagyok, s csak azután sportoló.«

Nehéz lenne félreérteni az üzenetet, s azt, hogy kiknek és miért hangzott el. De ezt követően tett még valamit a nagyszerű sportember, amiért nem lehetünk neki elég hálásak, ugyanis első fordulós győzelme után, miután legyőzte Matthew Ebdent, elővette pólója alól a nyakláncát, rajta a kereszttel, és félreérthetetlenül odamutatta a kamerának. Vagyis kinyilvánította »Krisztusba vetett hitét«. Amivel amúgy »törvényt sértett«, hiszen a NOB szerint szigorúan tilos az olimpián bármilyen módon és bármilyen formában kinyilvánítani a vallási hovatartozást, tilos a vallási szimbólumok használata. Így például megtiltották a brazil szörfösöknek, hogy deszkájukon rajta legyen az amúgy Rio de Janeiro szimbólumaként is ismert Krisztus-szobor.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
22-es csapdája
2024. augusztus 03. 10:05
"Ideje eltakarítani a sátánista gazembereket a NOB-ból is." Igen? És mégis hogyan, Zsocám? Ki fogja onnak kitakarítani, és hogyan, amikor a hétköznapi embernek semmilyen beleszólása nincs a NOB személyi összetételébe, akiknek meg van, vagy pontosan ugyanilyen szaralakokat akarnak, vagy gyávák és üvöltenek együtt a farkasokkal? Miért hergeled az embereket olyan dolgokkal, amelyek nem fognak megvalósulni? Miért? Szerinted mindenki olyan hülye a nemzeti oldalon, hogy megelégszik a következmény, eredmény nélküli hőbörgéseddel? Hogy senkinek sem zavaró a harcos, tökös beszédmód és a nulla eredmény közötti kontraszt?
alexandrosz-2
2024. augusztus 02. 18:18
Sok a duma. Tettek kellenének, nem duma. De tettek nincsenek.
google-2
2024. augusztus 02. 16:26
A szűk, tudatlan, kis és dohos világukat, de még inkább buborékukat tették ki a placcra. De a népek nem sok ideig voltak rá kíváncsiak. Így jártak.
zsocc44
2024. augusztus 02. 11:35
A svájci szent gotthard alagút megnyitó “ünnepségét” ki ne hagyjuk! Igen, ha személyesen nem is jelent meg, de háttérben ott áll az antikrusztus, “ama ősi kígyó”… János, jelenések könyve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!