Vigye már valaki árnyékba Orbánt!

2024. július 29. 06:33

Miként fogják a családi adókedvezményt érvényesíteni Romániában, Szlovákiában?

2024. július 29. 06:33
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Képernyőmentés

„Könyörgöm, vigye már valaki árnyékba Orbánt. Ez a rendkívüli napsugárzás a maradék eszét is elvette. Nemde azt mondta Tusványoson – sok egyéb hülyeség mellett – hogy »a családtámogatásokat kiterjesztjük a külföldön élő magyarokra is«. Ugyan valaki mondja már meg – abból a nagyon okos vezérkarból, – hogy miként fogják a családi adókedvezményt érvényesíteni Romániában, Szlovákiában az USA-ban és a többi helyen?

Hogyan fogják rávenni a szuverén államokat, hogy iktassák törvénybe – a költségvetésük kárára – a magyar adókedvezményt? Szerintem – jobb esetben – elnéző mosoly, vagy sokkal inkább harsány röhögés lenne a válasz erre a felvetésre, bármelyik ország törvényhozásában, ha valaki komolyan felvetné.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Varga Mátyás Zsolt

Mandiner

Idézőjel

Melyiket láthattuk a párizsi megnyitón az olimpiai értékek közül? Törpapa herezacskóinál tart a progresszió, bizony.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. július 29. 21:11
„Könyörgöm, vigye már valaki árnyékba Orbánt. Rögtön eszembe jutott az eredeti: "konyörgöm, akasszuk fel". (Valahol Európában) Aztán hogy kit és hová, azt gondolom azonnal kitaláljátok.
flesh ripper
2024. július 29. 19:33
Ez az agykárosult varacskos lapályártány röfög, csak röfög, csak az anyja, meg a fajtája érti a röfögését. De szerintük is beszédhibás.
Box Hill
2024. július 29. 19:19
Ez már úszott a Szajnában.
Farkaskoma
2024. július 29. 17:41
Te szellemi senki, hagyd már abba az írásnak nem nevezhető dolgaidat. . Akkora senki vagy, hogy kár az energiáért, amit a számítógéped felhasznál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!