Szolnoki gyermekbántalmazás: visszavonták a karateedző kitüntetését

2024. július 24. 15:06

Felháborító és szégyenteljes tettével Agócs Tibor Róbert méltatlanná vált a díj viselésére és használatára.

2024. július 24. 15:06
null

Nyitókép: Képernyőkép / nkt.hu

Felháborító és szégyenteljes tettével Agócs Tibor Róbert méltatlanná vált és mint mára világossá vált, mindig is méltatlan volt a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj viselésére és használatára – adta közleménybe az ntk.hu.

Ezért a Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft., a pályázatért felelős lebonyolítóként a díjat a lehető legrövidebb időn belül, július 19-én visszavonta tőle.

„A Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft. határozottan elítéli a gyermekbántalmazás minden formáját és a magukat gyakran gyermekszeretőnek feltüntető aljas gyermekbántalmazókat”– olvasható a közleményben. 

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­k­­e­­l­­­d­ ­a­­ ­­s­­z­e­­­x­­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
2024. július 24. 16:54 Szerkesztve
Diszlájkoló hülye fidiótáknak és orvbánfanoknak a Mandineren 2024. július 21. 10:06 közzé tett Orbán nyilatkozatból: "Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor péntek reggel interjút adott a Kossuth Rádiónak, amelyben több aktuálpolitikai téma mellett nem hagyta szó nélkül a szolnoki gyermekbántalmazás ügyét sem. Elviselhetetlen, tűrhetetlen, ami a szolnoki kalandparkban történt” – jelentette ki a kormányfő a szolnoki üggyel kapcsolatban, majd hozzátette: nem fordulhat elő ilyen egy nyári táborban. Aki a tábort működteti, az tartozik felelősséggel a szülők felé, nem szervezhet tábort, aki nem tud megfelelni ennek, a kormánynak pedig az a feladata, hogy ezt betartassa” – zárta a miniszterelnök, aki erről egy külön videót is feltett vasárnap a Facebook-oldalára." Orvbán a Vicc, mint igazi lúzer, ezt is elbaltázta, mint hakniját a soros elnöki logó kirakásával..
kokrowatz-0
2024. július 24. 16:42
gyerekbarát kormányunk nemigen szorgalmazza, hogy tibibá a rendőrségen tisztázza magát. jó nyaralást!
maxrockatansky
2024. július 24. 16:36
Érthetetlen számomra ez az üres örömködés egy ilyen eseten. Ha egyszer egy megközelítőleg objektív bizottság megvizsgálná az (állami) kitüntetettek sokaságát, mondjuk a hetvenes - nyolcvanas évekig visszamenőleg, lenne ám vidámság. Mindegyik rendszer és kormány fiszemfaszom díjasai között lenne egy csomó olyan, akitől vissza lehetne vagy kellene venni a kitüntetést, díjat, de legalábbis komoly kétségek merülnének fel, hogy azokat mivel és hogyan érdemelte ki az illető. Annak függvényében viszont, hogy a díjakat adják és nem kiérdemlik, nem ártana, ha alaposan megvizsgálnák a jelölteket, így talán el lehetne kerülni a hasonló eseteket és esetleg a kitüntetésnek is megmaradna vagy megteremtődne az értéke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!