Szintet lépett a Magyar Péter-projekt: Nagy Ervin felesége már Szlovákia miatt is aggódik

2024. július 17. 14:06

„Nem bírom nézni, hogy Szlovákia elindul azon az úton, amelyre mi jutottunk, és amely tiszta katasztrófába vezetett bennünket” – mondta a színésznő.

2024. július 17. 14:06

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Borbély Alexandrával készített interjút az SME a szlovák lap, amelyben a magyar miniszterelnök is szóba került. Az interjút felvezető írás szerint férje Nagy Ervin Magyarország legnépszerűbb színésze. Ma az SME szerint mégis mindketten a hazai filmszakma feketelistáján vannak.

A szlovák lap szerint ha a rendezők vagy producerek állami támogatásért akarnak versenyezni, tilos nekik „egyiket vagy másikat szerepeltetni”.

Mindketten Orbán Viktor fiatal riválisa mellett kampányolnak, különösen Ervin, aki első nyilvános szereplése óta mellette áll.

Borbély az interjúban azt mondta, hogy „nem bírom nézni, hogy Szlovákia elindul azon az úton, amelyre mi jutottunk, és amely tiszta katasztrófába vezetett bennünket. Nem tudom, hallott-e már Magyar Péterről. Ő Orbán kihívója lett, kiállt ellene, és Ervin az első pillanattól kezdve mellette áll. Segíti őt a kampányban.

Hiszünk benne, hogy neki köszönhetően valami történni fog, mert amit ma élünk, az nem mehet tovább.

Sajnos annak köszönhetően, hogy Ervin nyilvánosan Magyar mellé állt és harcos, ma sem neki, sem nekem nincs munkám. Évek óta feketelistán vagyunk.”

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000036
2024. augusztus 28. 15:04
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­e­l­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­p­­­u­n­­c­­­i­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
coyote-0
2024. augusztus 13. 08:58
"Mindketten Orbán Viktor fiatal riválisa mellett kampányolnak" Fiatal? Itt Magyarra gondolnak? 40 elmúlt. Orbán ilyen idős korábban már volt miniszterelnök volt, ez meg csak most kapaszkodott fel az uborkafára.
Kopaszpapa
2024. július 20. 06:39
Olvasom ezt a cikket, és egy érdekes dolog azért szöget ütött a fejembe:: "Sajnos annak köszönhetően, hogy Ervin nyilvánosan Magyar mellé állt és harcos, ma sem neki, sem nekem nincs munkám. Évek óta feketelistán vagyunk.” tehát ja jól értem , akkor azért vannak már évek óta feketelistám, mert Ervin pár hónapja poloska Petya mellé állt!? Hogy sikerült? Honnan tudta az a csúnya színházi, és filmes szakma, hogy lesz a Magyar Péter jelenség? Honnan tudták, hogy ez a futóbolond mellé áll? Egyáltalán mi utal arra, hogy a mellőzöttség politikai eredetű? Nem lehet, hogy mindketten tehetségtelenek? Nem várom el tőlük, hogy egy Ronyecz Mária szintű színészi kvalitást mutassanak, ("ha kell, akár a szék lábát is eljátszom, mert erre születtem " mondta egyszer) de hogy ketten együtt sem érnek annyit, mint egy falunapi mesemondó, az azért mutat valwmit
2024. július 19. 14:48 Szerkesztve
Madarat tolláról. Előbb Erwinné nézze már meg milyen gyapjasbirkához ment feleseggül. (Derzsi János 100x különb karakter (volt?) még esendőségeivel együtt is)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!