Szikora Róbert odacsapott a balosoknak és hitet tett Orbán Viktor mellett

2024. július 20. 08:15

Ezt nem teszik ki az ablakba.

2024. július 20. 08:15
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Kontextus YouTube-csatornáján Szikora Róberttel beszélgetett Andor Éva. A sokrétű, számos témát érintő interjúban az az R-Go együttes alapítója és sztárja őszintén beszélt a hitről, a szeretetről, Erdős Péterhez, a popcézárhoz fűződő viszonyáról, de az is szóba került, hogy miért vitték be az első zenekarát a 70-es években a rendőrök.  A politikáról és a közéletről is esett szó a műsorban, ahol Szikora kendőzetlenül mondta el a véleményét, odacsapott a balosoknak és kiállt Orbán Viktor békepárti politikája mellet:

»Van egy megválasztott magyar miniszterelnök, aki azt mondja, ne legyen háború.[…] Nem vagyok sem jobboldali, sem baloldali, sem középső, én egy magyar ember vagyok. […] Ha van ebben az országban egy ember, aki azt mondja, amit belülről a józan ész nekem diktál, hogy az a jó út, ha van egy ilyen vezető, azzal egyet tudok érteni, és ha azt Orbán Viktornak hívják, akkor hívják Orbán Viktornak. […] Külföldi nyelven patrióta vagyok.«”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iphone-13
2024. július 21. 10:29
ROBI TE VAGY A KIRÁLY!
Patika
2024. július 21. 08:52
Ez az attilába bújó kis törpe, maradjon csak a csikdámnak vélt Check it up másoló stílusnál. (ahhoz azért értett meg a pedofil godák ágybakergetéséhez)
Isten jobb keze
2024. július 21. 00:38
A csikidam gyereknek, nagyon kell a kossúth dijjal járó pénz 😂😂😂😂!! Kitartást A csótány is meg kapta..
kálmi
2024. július 20. 18:16
Egyet értek vele. Nem véletlen OV támogatottsága, mert rendszerint azt mondja, amit a józanul gondolkodó többség maga is gondol a világról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!