Rendkívüli időpontban tartják a Kormányinfót, nem akárki lesz a vendég

2024. július 25. 15:35

A szokásos csütörtök délelőtti időpont helyett a héten péntek reggel 9-től tartják a sajtótájékoztatót.

2024. július 25. 15:35
null

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtökön délután közölte, hogy pénteken reggel 9 órától tartják az e heti Kormányinfót, ahol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Vitályos Eszter kormányszóvivő mellett jelen lesz Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter is. 

A Kormányinfóról a Mandiner élőben tudósít majd, Orbán Viktor csütörtökön közösségi oldalán osztotta meg, hogy a nyári szünet és Tusványos ellenére a kormány dolgozik és megtartották a szokásos kormányülést. 

Utoljára bő két hete, július 8-án volt Kormányinfó, ahol leginkább a miniszterelnök békemissziójáról és a NATO-csúcsról volt szó. 
 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­­k­­e­­­l­d­­ ­a­ ­­s­­z­e­x­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. július 25. 17:34
Jaj,már nagyon várom…😂😂😂
Zolotarjov
2024. július 25. 16:49
Na ugye..
paracelsus-2
2024. július 25. 16:48
Várom. Imádom, ahogyan Gulyás miniszter úr sárig alázza a nyomorult, agyhalott, bolsi trógereket. Napokig készülnek, vicsorogva próbálják előre megírt kérdésekkel sarokba szorítani a miniszter urat, aki elegánsan, végtelen türelemmel, finom intelligenciával padlóra küldi ezeket a szellemileg erősen alultáplált, zsoldos patkányokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!