Ráküldték a Nébihet Tóth Gabiék táborára, ezt találták!

2024. július 19. 10:18

Az énekesnő rutinosan fogadta a hatóság embereit.

2024. július 19. 10:18

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

A szerdai nap folyamán lakossági bejelentés miatt ellenőrzést tartott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Tóth Gabi és Papp Máté Bence nyári táborában – számolt be a hírről a BorsOnline.

A lap úgy tudja, hogy a nagy nyári forróság ellenére pazar hangulatban telik Tóth Gabi és Papp Máté Bence „Egy a ritmusunk” elnevezésű tábora, amit ékesen bizonyít, hogy a negyven gyermek és a tucatnyi felügyelő már pár nap alatt felejthetetlen élményekkel lett gazdagabb.

A programok között szerepel a lovaglás, az íjászat, az ének és a tánc is.

Mindezek ellenére a lap információi szerint szerda délelőtt egy lakossági bejelentés miatt megjelentek a Nébih munkatársai a pomázi Magyar Vár Tábor területén, hogy ellenőrzést végezzenek.

Tóth Gabi éppen íjászatoktatáson vett részt ekkor.

Az énekesnő az ügyben ezt nyilatkozta a lapnak: „tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába.

Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk,

sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket.”

***

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­k­­e­l­d­ ­­a­­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­­ ­p­u­n­­­c­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
2024. július 19. 15:33 Szerkesztve
sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket.” gondolom. A Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal nem talált lejárt szavatosságú konzerveket. Tóth Gabócát nem nézte másnak mint ami. A beszálő lenyalt fejű nemzeti matyóbaba az náluk is kuriózumszámba ment. Sőt maga a nap se volt égő annyira, ezért hűs szellő lengte körbe nemzeti romaszakos ribancunkat. (lefogadom nem volt illatvizsgálat így a büdös jelzőt én is elhagytam)
llnnhegyi
2024. július 19. 13:13
Csodálatos érzés lehetett egy nap Tóth Gabival. Némely irigy, a Dobrev Klára komenista nő koncertjére látogat. Járókereteknek van tágas tere.
KisÁgi
2024. július 19. 12:18
Tóth Gabi olyan-amilyen, de ez a feljelentősdis házmestertempó ultra gáz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!