Orbán úgy pörög, mint egy beállt macska – így látja a békemissziót a brüsszeli lap

2024. július 10. 12:02

A Politico szerint elszabadult a magyar miniszterelnök.

2024. július 10. 12:02
Viktor Orban PM Of Hungary At The European Council Summit

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Arra készülnek az Európai Unió illetékesei, hogy visszafogják Orbán Viktort – írta hétfőn a Politico. A brüsszeli székhelyű lap azt írja, elszabadult a magyar miniszterelnök, akit úgy titulálnak, mint Európa önjelölt vezetője. A cikk szerzője megjegyzi, mióta Magyarország átvette az unió soros elnöki posztját, 

Orbán úgy pörög, mint egy beállt macska.

A Politico szerint Orbán békemissziója kapcsán kijelentette: „az unió igazi vezetői csak néznek Orbán hiperaktív utazásai láttán”. Egy neve elhallgatását kérő brüsszeli illetékes a lapnak elmondta, a magyar miniszterelnök küldetése végleg betett a magyar elnökségnek. Azt írják, mások azon akadtak ki Brüsszelben, hogy a magyar jelsző az volt: „Tegyük Újra Naggyá Európát!” (Make Europe Great Again). A lap szerint Orbán politikája mögött az áll, hogy így növelje a népszerűségét, ezért jelenik meg a béke közvetítőjeként. 

 

Összesen 257 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­k­e­­l­­­d­ ­­a­­­ ­s­­­z­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­n­­c­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
virag-os
2024. július 10. 17:25
Teljes az elkeseredés az eju illetékesei között mert nem tudják megfejteni, hogy mi lesz a következő lépés. Ezért nagy a tanácstalanság meg az összevissza kapkodás. Pedig a magukat nagyon okosnak tartó előre megjósolók sem tudják a lépéseit követni. Kispályások az OV mellett. Lesznek még meglepetések ami után jönnek a fröcsögések és duzzogások. Finom a kávé !
Vasalo
2024. július 10. 16:41
Vajon ki és hova kötötte Orbánt, hogy elszabadult valahonnan?
Majdmegmondom
2024. július 10. 15:51
Nagyon be vannak szarva, nehogy a zorbán egy hét alatt megoldja azt, amit ők két éve nem akarnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!