Orbán reggel lábon lőtte magát

2024. július 20. 12:09

Tényleg ideje lenne egy kicsit elvonulnia a világtól.

2024. július 20. 12:09
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

„A mindent jobban tudó miniszterelnöknek a következő nyalás  sem sikerült. Trump ötlete nyomán ugyanis azt nyilatkoztatta ki – hogy »nálunk sem látja értelmét a borravaló megadóztatásának«. 

Több adóügyi szakértő szólt hozzá azonnal az elmés megjegyzéshez: »Nálunk most sem adózik a borravaló.« Ez volt a ma reggeli második önlábonlövés. 

Tényleg ideje lenne egy kicsit elvonulnia a világtól.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisstomi-2
2024. július 21. 11:40
Laci "bácsi" , neked kéne elvonulnod a világtól, nem kicsit, hanem végleg ! Vagy bevonulnod egy elvonóra ! Pár soros böffentésedet elolvasva, látom, hogy a szövegértelmezés számodra "vörös vonal" , próbálj még egyszer nekirugaszkodni, s ha most sem sikerül, akkor add fel, feleslegesen égeted magad a nyilvánosság előtt !
Agricola
2024. július 21. 09:29
Juszt menjen elvonóra.
lacika-985
2024. július 21. 06:34
Te már rég el vagy vonultatva de sajnos nem észlelted . Mennyi üresség kell legyen az agyad helyett hogy észre se vedd hogy közutálat tárgya vagy ??
Forgalmazó
2024. július 21. 00:51
Agyatlan korcs disznó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!